0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
catwoman ν. αιγαιο ειμαι, απο νοεμβρη απληρωτη πρωτοβαθμια.Δευτεροβαθμια απολυτως τιποτα...
Μην παριστάνετε τους υπεράνω και τους δήθεν, αρκετούς τέτοιους έχει η κοινωνία μας, δεν χρειάζεται άλλους. Υπάρχουν άνθρωποι με προβλήματα πολύ πιο σοβαρά από αυτά που έχουμε δει (αν έχουμε δει) στον ύπνο μας, και το να κάνουμε και τους έξυπνους από πάνω, δίνοντας και "συμβουλές" "αξιοπρέπειας" μπορεί να λείπει.Αυτός που έχει ανάγκη δεν έχει αξιοπρέπεια, και αυτός που δεν έχει ανάγκη δεν θα το καταλάβει ποτέ.
Παράθεση από: elum στις Μαΐου 07, 2009, 08:39:45 pmΜην παριστάνετε τους υπεράνω και τους δήθεν, αρκετούς τέτοιους έχει η κοινωνία μας, δεν χρειάζεται άλλους. Υπάρχουν άνθρωποι με προβλήματα πολύ πιο σοβαρά από αυτά που έχουμε δει (αν έχουμε δει) στον ύπνο μας, και το να κάνουμε και τους έξυπνους από πάνω, δίνοντας και "συμβουλές" "αξιοπρέπειας" μπορεί να λείπει.Αυτός που έχει ανάγκη δεν έχει αξιοπρέπεια, και αυτός που δεν έχει ανάγκη δεν θα το καταλάβει ποτέ.elum, ουτε υπερανω ειμαι,ουτε "δηθεν". οσοι με ξερουν,και με ξερουν πολλοι απο δω μεσα, το γνωριζουν.οτι υπαρχουν προβληματα πιο σοβαρα συμφωνω και γιαυτο ακριβως μιλουσα. δεν αντεχω αυτη τη μιζερια που βγαζουν και τη κλαψα. αρα συμφωνουμε. τωρα τα δικα μου τα ματια εχουν δει παρα πολλα και με εχουν κανει να αντιμετωπιζω με αλλη φιλοσοφια τη ζωη, πραγμα αδυνατο για τους πολλους απ οτι βλεπω. επομενως δεν κανω τον εξυπνο.τελος, η αξιοπρεπεια ειναι ζητημα αναγκης; απο πότε; δεν θελω να μπω σε αντιπαραθεση και σε δικαιολογω γιατι δεν με ξερεις. αν με ηξερες δε θα ελεγες αυτα. αν παλι μιλουσες γενικα, ζηταω συγγνωμη. εδω κουβεντα κανουμε και πρεπει να μαθουμε να σεβομαστε την καθε αποψη και τον αντιλογο. προσωπικες επιθεσεις και αντιπαραθεσεις δεν χωρανε. ή ειμαστε ανοιχτοι και προθυμοι να συζητησουμε κατι ή δεν ειμαστε. Απλα ειναι τα πραγματα.