0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ειμαι αναπληρωτρια στην α αθηνας και οντως δεν φαινονται οι μισθοδοσιες μας απο το σεπτεμβρη του 2012
Η σύζυγός μου εργάστηκε πέρυσι (μέχρι και Ιούνιο του 2012) στην Ανατολική Αττική ως αναπληρώτρια και τώρα μπήκα και είδα κανονικά τις πληρωμές της. Εννοείς πως δεν έχουν "μπει" οι πληρωμές από τον Σεπτέμβριο του 2012;
Παράθεση από: fiona στις Ιανουαρίου 03, 2013, 04:21:32 pmειμαι αναπληρωτρια στην α αθηνας και οντως δεν φαινονται οι μισθοδοσιες μας απο το σεπτεμβρη του 2012 και εγώ Α Αθήνας είμαι......κάνε εγγραφή εδώ και θα βλέπεις τη μισθοδοσία σου https://www.athena.net.gr/athena/personalinfo/
Παράθεση από: fiona στις Ιανουαρίου 03, 2013, 04:21:32 pmειμαι αναπληρωτρια στην α αθηνας και οντως δεν φαινονται οι μισθοδοσιες μας απο το σεπτεμβρη του 2012Aυτό λέω απο Σεπτέμβριο 2012 και μετά δεν υπάρχει τίποτα.Δηλαδή οι αναπληρωτές Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του σχολικού έτους 2012-2013 της περιφέρειας Αττικής δεν έχουν πρόσβαση στα ενημερωτικά σημειώματα μισθοδοσίας.
εκανα εγγραφη..και παλι ομως δεν υπαρχουν οι μισθοδοσιες μου απο σεπτεμβρη του 2012....τι να πω....δεν ξερω
Δεν πληρωνόμαστε όλοι στις 10;