0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dinateacher στις Ιανουαρίου 07, 2013, 04:22:41 pmΔεν πληρωνόμαστε όλοι στις 10; ναι,έτσι ξέρω κι εγώαλλά μια συνάδελφος μουπε σήμερα πως μπήκαν τα χρήματα και μάλιστα από 31/12! \δεν είδα κάτι στο λογαριασμό μου.....
Δεν πληρωνόμαστε όλοι στις 10;
καλησπερα!!!!προχθες πηρα τηλεφωνο στην αθμια που δουλευω και ακομη προσπαθω να χωνεψω αυτο που μου ειπαν!!!επειδη δεν εβγαζα ακρη με τη μισθοδοσια μου πηρα να μου την αναλυσουν. με εκπληξη εμαθα οτι τις πρωτες 20 μερες δουλειας δεν θα τις πληρωθω με βαση το κλιμακιο ε0 που ανηκω αλλα με βαση το στ γιατι λεει το πυσπε δεν ειχε συνεδριασει μεχρι τοτε!!!!!!! μαλιστα η υπευθυνη μου ειπε οτι υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να τα πληρωθουμε αλλα μικρηηη... δεν το καταλαβαινω ομως γιατι? συνεβει και σε εσας το ιδιο?
Περισσότερο μου ακούγεται ως πιθανό περιστατικό ασυνεννοησίας παρά οτι μπορεί να εννοούσε κάτι τέτοιο.
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση.Πότε ανεβαίνουμε κλιμάκιο εμείς οι αναπληρωτές?Νομίζω στα 2,5 χρόνια πάμε απ'το Στ στο Ε ?Αν ναι,τότε γιατί ακόμη πληρώνομαι 850 και όχι 930?κάνω κάποιο λάθος?