0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΚΑΘΑΡΟ ΛΑΜ
εγω ειμαι εγγαμος και δουλευω αυτη την στιγμη ωσ νοσηλευτης εδω και 5.5 χρονια ειμαι στο 15 κλιμακιο.αν παω αναπληρωτης συνεχιζω στο ιδιο κλιμακιο;
Παράθεση από: nils holgerson στις Ιουνίου 09, 2008, 03:46:31 pmΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΚΑΘΑΡΟ ΛΑΜ
Παράθεση από: geok_salonika στις Ιουνίου 09, 2008, 04:08:45 pmΠαράθεση από: nils holgerson στις Ιουνίου 09, 2008, 03:46:31 pmΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΚΑΘΑΡΟ ΛΑΜ
Αλήθεια, μ' ενα επίδομα που παίρνουμε των 35 ευρώ και είπαν ότι θα διπλασιαστει τι γίνεται;
Εκανα τον υπολογισμο στην μηχανογραφηση φθιωτιδας και γραφει ο μισθος αναπληρωτη ΠΕ ειναι 1257,15 και δεν αναφερει καποια διαφοροποιηση σε πρωτοβαθμια και δευτεροβαθμια γιατι εγω αυτο νομιζα οτι ισχυε και παιρνω 1156.μπορει καποιος να μου εξηγησει?
imak,ποια αναδρομικά εννοείς; την αυξηση κατα 3% περίπου που θα παίρναμε από τις 1/1/2008; Αλήθεια, μ' ενα επίδομα που παίρνουμε των 35 ευρώ και είπαν ότι θα διπλασιαστει τι γίνεται; ηθελα επίσης να σας πω πως τα καθαρά για αναπληρωτή με κλιμάκιο 18 δεν είναι σε καμία περίπτωση 1235! Είμαι έγγαμη, παίρνω 24 ευρώ επίδομα δυσμενών συνθηκών, είμαι στ ΜΚ 18 και φτάνω 1217. Μήπως ο συνάδελφος που παίρνει τόσα παίρνει κάποιο άλλο επίδομα;