0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΚΑΘΑΡΟ ΛΑΜ
Παράθεση από: walkleon στις Ιουνίου 12, 2008, 05:20:25 pmΠαράθεση από: Nektaria στις Ιουνίου 12, 2008, 02:58:59 pmΠας στο 17 μετά από ένα έτος προυπηρεσίας . Ημερολογιακό έτος οχι διδακτικό. Δηλ θες 12 μήνες προυπηρεσίας για να κατέβεις. Μετά αλλάζεις κάθε 2 χρόνια...Δηλ 24 μήνες..Δηλάδη αν κάποιος έχει π.χ 700 ένσημα απο ιδιωτικό τομέα,ωρομισθίες κτλ,όταν προσληφθεί αναπληρωτής θα είναι στο ΜΚ 17;Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι μετράνε τα ένσημα.Οχι όλα. Μετράνε όταν αφορούν προϋπηρεσία αναγνωριζόμενη από το ΥΠΕΠΘ (π.χ. ωρομίσθιος ή αναπληρωτής σε δημόσιο σχολείο, ΠΔΣ, ενισχυτική, σε ΤΕΙ-ΑΕΙ). Καταθέτεις τις προϋπηρεσίες σου στο ΠΥΣΔΕ ή ΠΥΣΠΕ που σε προσέλαβε και εκεί ξεκαθαρίζει και εκδίδεται σχετική απόφαση.
Παράθεση από: Nektaria στις Ιουνίου 12, 2008, 02:58:59 pmΠας στο 17 μετά από ένα έτος προυπηρεσίας . Ημερολογιακό έτος οχι διδακτικό. Δηλ θες 12 μήνες προυπηρεσίας για να κατέβεις. Μετά αλλάζεις κάθε 2 χρόνια...Δηλ 24 μήνες..Δηλάδη αν κάποιος έχει π.χ 700 ένσημα απο ιδιωτικό τομέα,ωρομισθίες κτλ,όταν προσληφθεί αναπληρωτής θα είναι στο ΜΚ 17;Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι μετράνε τα ένσημα.
Πας στο 17 μετά από ένα έτος προυπηρεσίας . Ημερολογιακό έτος οχι διδακτικό. Δηλ θες 12 μήνες προυπηρεσίας για να κατέβεις. Μετά αλλάζεις κάθε 2 χρόνια...Δηλ 24 μήνες..
Καλησπέρα. Μόλις γράφτηκα στο forum, οπότε δε τα ξέρω τα πράγματα και πολύ καλά! Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος αν οι αναπληρωτές πληρώνονται κανονικά κάθε μήνα ή ισχύει κάτι ανάλογο με τους ωρομίσθιους; Ευχαριστώ.
Παράθεση από: stephy στις Ιουλίου 15, 2008, 03:15:31 pmΚαλησπέρα. Μόλις γράφτηκα στο forum, οπότε δε τα ξέρω τα πράγματα και πολύ καλά! Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος αν οι αναπληρωτές πληρώνονται κανονικά κάθε μήνα ή ισχύει κάτι ανάλογο με τους ωρομίσθιους; Ευχαριστώ.Καλησπέρα! Οι αναπληρωτές πληρώνονται κανονικά κάθε 1η του μήνα.
Συνάδελφοι, αναπληρωτές ή μόνιμοι, πήγα σήμερα στην τράπεζα και είδα ότι από 30/6 που απολύθηκα ως και χτες ή σήμερα (δεν θυμάμαι ακριβή ημερομηνία...) μπήκαν στο λογαριασμό μου άλλα 1000 ευρώ περίπου, αλλά σπαστά, δηλαδή 250 + 250 + 440κάτι. Τι είναι αυτά, το λεγόμενο επίδομα αδείας και καλοκαιρινών διακοπών; Ή μήπως μπήκαν και λεφτά από την φετινή ΠΔΣ (χλωμό, βέβαια, να πλήρωσαν φέτος τόσο νωρίς!... )
Παράθεση από: kateri στις Ιουλίου 16, 2008, 01:21:40 am
kateri, σ' ευχαριστώ πολύ!geok salonika, λαβαίνω από διάφορες πλευρές ευρουδάκια και έχω χάσει το λογαριασμό!...