0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bikini στις Ιουλίου 16, 2008, 09:44:21 pmkateri, σ' ευχαριστώ πολύ!geok salonika, λαβαίνω από διάφορες πλευρές ευρουδάκια και έχω χάσει το λογαριασμό!...Μακάρι και να συνεχίσεις να λαβαίνεις κι αλλα ευρουλάκια... Αλλά αν χάνεις εσύ, η άμεσα ενδιαφερόμενη, το λογαριασμό πως να μπορούμε να σε βοηθήσουμε εμείς? Μόνο εικασίες θα μπορούμε να κάνουμε αφού οι περισσότεροι αναπληρωτές ξοφληθήκαμε (εκτός Δ.Χ) την 1η Ιουλίου.
kateri, σ' ευχαριστώ πολύ!geok salonika, λαβαίνω από διάφορες πλευρές ευρουδάκια και έχω χάσει το λογαριασμό!...
Μου κάνει εντύπωση .Μάλλον πρόκειται για τα αναδρομικά της αύξησης απο τα 35 στα 70 Ευρώ του επιδόματος διδακτικής προετοιμασίας.
Ειμαι νηπιαγωγος ΠΕ60 και παιρνω πρωτη φορα αναπληρωτρια 1156,ειναι κανονικος ο μισθος μου?γιατι τωρα τελευταια ακουω διαφορα ποσα!
Ρε φιλενάδα...........μπας κι έκανες καμιά ΠΔΣ πέρσι και σου μπήκαν φέτος τα λεφτά?
Παράθεση από: Αγάπη στις Ιουλίου 16, 2008, 10:40:57 pmΡε φιλενάδα...........μπας κι έκανες καμιά ΠΔΣ πέρσι και σου μπήκαν φέτος τα λεφτά?Μπήκαν λεφτά από την περσινή ΠΔΣ, αλλά πήρα και άλλα 1000 ευρώ περίπου, όπως έγραψα και παραπάνω...Αυτά ψάχνω να βρω από πού προέρχονται...
Έλα...........κατάλαβα ποιανού είναι τα λεφτά.Δικά μου είναι και κατα λάθος τα έβαλαν στο λογαριασμό της. bikini στείλε μου πμ για να συνεννοηθούμε να μου τα δώσεις πίσω.