0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aξιοπρέπεια συνάδελφε επέδειξα έναν χρόνο τώρα στην δουλειά μου και απαιτώ να πληρωθώ. Ας αφήσουμε τα λαικίστικα σχόλια μεταξύ μας. Το θέμα της πληρωμής μας καίει όλους. Τουλάχιστον όσους δεν έχουν πίσω τους χορηγούς. Αλλά και χορηγό να έχεις πάλι πρόκειται για τα δεδουλευμένα σου. Και τα δικαιούσαι ασχέτως "αξιοπρέπειας" ή μη.
Δεν ήθελα να σου χωθώ. Και ζητώ συγγνώμη εάν το έκανα. Αγανακτώ όμως γιατί ακόμη και όταν όλοι οι εργαζόμενοι είναι στα ΑΤΜ και σηκώνουν έστω κάποια χρήματα για να περάσουν, οι αναπληρωτές είναι πάλι οι μαλάκες της υπόθεσης, που ψάχνουν το ευρώ στην τσέπη, που πρέπει να κλείσουν εκκρεμότητες, να φύγουν για τα σπίτια τους άφραγκοι και που πάλι κανείς δεν ενδιαφέρεται γι'αυτή την τόσο αναλώσιμη κατηγορία εργαζομένων. Πρέπει όμως να είσαι Δευτέρα και Τρίτη στο σχολείο και Τετάρτη να πας να πάρεις την απόλυσή σου και ρωτώ...αφού είμαι με 1 ευρώ πώς θα τα κάνω τα παραπάνω??? Αι σιχτήρι δηλαδή.
Λοιπόν Τρίτη τελευταία μέρα δουλειά, (παρόλα αυτά η διεύθυνση μας θα έχει Παρασκευή έτοιμα τα χαρτιά, παράλογο πρώτο), ας πούμε ότι κάνουν κατάθεση την Τετάρτη (ας πούμε τουλάχιστον), πόσες μέρες θα πρέπει να πηγαίνω σε καθημερινή βάση στην Τράπεζα για να μαζέψω τα έξοδα (δεη, νερό, κοινόχρηστα, μεταφορικής) και τα χρήματα για βενζίνες και διόδια; Τουλάχιστον 7-10 ημέρες. Ωχ τώρα που το ξανασκέφτομαι λες η σπιτονοικοκυρά να ζητήσει και νοίκι για τον Ιούλιο; Τι λέτε θα προλάβω να τα μαζέψω ως την Κυριακή για να προλάβω να ψηφίσω; Ποια ψυχραιμία και πόση περηφάνια!!!! "ξεμείναμε" γενικότερα και όχι φυσικά λόγω αδυναμίας ανάληψης.................
καλημέρα.εγω δεν εχω καταλαβει αν θα μπορουν αυτοι να μας βαλουν τους μισθουσς μας.εμεις που ειμαστε αναπληρωτες Αθμιας ΠΔΕ υποτίθεται θα τα περναμε το αργοτερο μεχρι την 1η Ιουλιου.