0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι καλησπέρα, εχει τολμησει κανεις απο εσας να κάνει φορολογική δήλωση φέτος?? Εγω το τολμησα σημερα και ακουστε την λυπητερη των αληταραδων .....4000
niina, το 40% γιατι; ο δικος μου λογιστης μου ανεφερε μονο τη φορολογιση του 26% απο το πρωτο ευρω. truth, εγω που επικοινωνησα με το λογιστηριο του ΙΝΕΔΙ
Τα πράγματα είναι απλά και δυσάρεστα:Για ό,τι έχουμε εισπράξει εντός του 2014 από ΙΝΕΔΙ
Περιμένω μήπως γίνει το θαύμα, όπως έγινε πέρυσι. Δε το βλέπω όμως!
http://www.matrix24.gr/2015/06/ti-tha-provlepi-to-neo-forologiko-nomoschedio/Η αλλαγή νούμερο 2 αφορά εμάς, είτε έχουμε μπλοκάκι είτε ΑΕΔ. Για να δούμε.....Αν ισχύσει όπως το λέει (φορολογηθούμε ως μισθωτοί και εφόσον δεν έχουμε τρελά εισοδήματα ή τεκμήρια), θα πάρουμε πίσω το 20% αντί να τους δώσουμε από πάνω το 6%.
σε ενα demo του taxis net που κυκλοφορει, εβαλα τα ποσα, αλλα δε νομιζω οτι ειναι μονο 6% αυτο το επιπλεον που θα πληρωσουμε, αλλα γυρω στο 14-15%. κοιταξε το. παντως σιγουρα δεν ειναι 1670ευρω, για ονομα!!!
Μπορεί να σου έχει και προκαταβολή φόρου. Επίσης να ξέρεις ότι πολλοί λογιστές έχουν κάψει κόσμο!