0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πριν το 2001 για προυπηρεσία, επαιρνες βεβαιωση απο το ιδιωτικο φορέα, πηγαινες στην επιθεωρηση εργασίας και το βεβαιωναν εκεί. Δεν ξερω αν ισχυει τωρα αν θες δες το, αλλα δεν το αναφερει και η Προκηρυξη.
Σχετικά με τα κεντρα δια βίου μαθησης του ΙΝΕΔΙ
Η προκήρυξη λέει να πάρεις βεβαίωση από εργοδότη και να πας και στο ΙΚΑ να πάρεις και από εκεί βεβαίωση για το ΑΣΕΠ αν κατάλαβα καλά.
το ΙΚΑ πριν το 2001 δεν ειχε μηχανογραφηθεί, οποτε δεν μπορεις να παρεις βεβαιωση ενσημων πριν το 2001 , αυτο ξέρω οτι ισχυε , απο εκει περα δες το ,εγω εχω βεβαιωση απο την επιθεωρηση εργασιας , αυτη θα βαλω , αν την μετρησουν εχει καλως
Θα ζητήσετε βεβαίωση για το ΑΣΕΠ για μια προκηρυξη που τρέχει τώρα.Και μένα μια φορά αρνήθηκαν να μου δόσουν και από τότε το παίζω έτσι.Δεν είναι αναλυτική ενσήμων αλλά ενσήμων ανά εργοδότη.Στη βεβαίωση που δίνουν δεν φαίνεται ο λόγος έκδοσής της.
καλησπερα στην παρεα!πως μπορω να δω ποιες ειδικοτητες θα λειτουργησουν στην Αττική? ευχαριστω!
Καλησπέρα.Την προϋπηρεσία στα ιεκ του οαεδ την καταχωρούμε στις δομές δια βίου μάθησης;Η προϋπηρεσία σε κεκ δεν μετράει;