0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
vasoulals δεν σου ειχαν δωσει στο τελος καθε εξαμηνου απο το ΙΕΚ βεβαιωση με την προυπηρεσια σου; απο ποτε εως ποτε εργαστηκες σε πιο μαθημα κ ποσες ωρες;οταν ζητησα, γιατι απο δικη μου βλακεια εχασα το αρχικο χαρτι που μας ειχαν δωσει, μου βγαλανε. αλλα δεν ειχε περασει τετοιο χρονικο διαστημα...και μιας που το εφερε η κουβεντα, η προυπηρεσια στα ΙΕΚ θα μετρησει; γιατι στην προηγουμενη προκηρυξη για το ΚΔ
Καλησπέρανα σας ρωτήσω: για να αποδείξεις ότι είσαι τέκνο τρίτεκνης και μονογενεϊκής οικογένειας, χρειάζεσαι πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή κάποιο άλλο έγγραφο;
Παράθεση από: gianna9 στις Ιουλίου 13, 2013, 10:09:30 pmΚαλησπέρανα σας ρωτήσω: για να αποδείξεις ότι είσαι τέκνο τρίτεκνης και μονογενεϊκής οικογένειας, χρειάζεσαι πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή κάποιο άλλο έγγραφο;Αν δεν κάνω λάθος, εννοεί να έχεις εσύ τρία παιδιά ή να είσαι σε μονογονεϊκή οικογένεια, όχι αυτή με τους γονείς σου. Τα παιδιά φαίνονται στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και νομίζω και η οικογενειακή κατάσταση.