0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και ποιός σου είπε ότι το έργο λήγει 30-06-2015? Όλοι στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ λένε ότι το έργο θα πάρει παράταση τουλάχιστον μέχρι την 30-06-2018. Οπότε όσοι διοριστούν Υπεύθυνοι Εκπαίδευσης και Οργάνωσης θα έχουν σίγουρη εργασία μέχρι το 2018.
Γιατί δεν του λες ermionoula, ότι τα οριστικά αποτελέσματα δεν πρόκειται να βγουν πριν τα Χριστούγεννα; Γιατί δεν λες ότι o καθαρός μισθός είναι 685 ευρώ που δεν φτάνουν για να ζήσουμε; Γιατί δεν λες ότι όσοι μπορούν παίρνουν αύξηση αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους συναδέλφους τους; Γιατί δεν λες ότι οι οικονομικοί διαχειριστές κωλυσιεργούν και μας χρωστάνε τον μισθό του Ιουλίου; Μπήκε Σεπτέμβρης και σε 3-4 μέρες θα μας χρωστάνε και τον μισό του Αυγούστου! Πώς θα ζήσουμε εμείς; Πώς θα πληρώσουμε ενοίκιο, λογαριασμούς, εισφορές ΟΑΕΕ, ΦΠΑ, διατροφή, ένδυση, βενζίνες για να πηγαίνουμε κάθε μέρα στο γραφείο; Δεν πρέπει να κάνουμε κάτι γι'αυτό; Να διεκδικήσουμε αξιοπρεπή μισθό παίρνοντας κι εμείς την αύξηση της ομάδας έργου και την καταβολή του μισθού στην ώρα του, δηλαδή! Τα βρίσκεις παράλογα αυτά; http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B%CE%A9%CE%9246%CE%A8%CE%96%CE%A3%CE%A0-%CE%9A9%CE%9F
Οι Υπεύθυνοι Εκπαίδευσης των ΚΔΒΜ, είναι στελέχη πλήρους απασχόλησης και ζουν αποκλειστικά από τον μισθό τους! Οι εκπαιδευτές κάνουν κάποιες ώρες μάθημα στα ΚΔΒΜ. Τα ΚΔΒΜ δεν είναι η κύρια πηγή εισοδήματος του κάθε εκπαιδευτή! Οι εκπαιδευτές μπορούν να είναι καθηγητές σε σχολεία, να διδάσκουν και αλλού, να κάνουν ιδιαίτερα και άλλα πολλά. Η δουλειά του Υπεύθυνου Εκπαίδευσης δεν γίνεται να μοιραστεί. Το παράδειγμά σου είναι ατυχές. Τώρα, αν εσύ θες ο πρώτος εκπαιδευτής σε κάθε λίστα να παίρνει όλα τα τμήματα και οι άλλοι να κάθονται και να κοιτάνε, τα παράπονά σου στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ, όχι σε μένα. Όπως κι εγώ απευθύνομαι από εδώ στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ, χωρίς να θίγω τους συνάδελφους εκπαιδευτές, έτσι κι εσύ να απευθύνεσαι στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ. Οι υπόλοιποι δεν σου φταίνε σε τίποτα. Και σε τελική ανάλυση, αν θέλεις να γίνεις στέλεχος του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, κάνε αίτηση, θέσεις υπάρχουν και μένουν κενές γιατί λίγοι έχουν την ανάγκη να κάνουν μια τόσο κακοπληρωμένη εργασία. Όμως δεν έκανες, διότι προτίμησες την ελευθερία του εκπαιδευτή.
Τα θέματα των εκπαιδευτών με ενδιαφέρουν. Γιατί οι εκπαιδευτές είναι συνάδελφοι και συνεργάτες μου. Και με ενδιαφέρει να πληρώνονται ικανοποιητικά κι αυτό το έχουμε πετύχει μέσα από αιτήματα κι έχει φτάσει η αμοιβή των εκπαιδευτών στα 21 ευρώ/ώρα τη στιγμή που κάποια φροντιστήρια πληρώνουν 7-8 ευρώ/ώρα. Και όλους μας ενδιαφέρει η καταβολή των αμοιβών να μην καθυστερεί. Αλλά, όπως σου εξήγησα, ο εκπαιδευτής δεν απασχολείται αποκλειστικά στα ΚΔΒΜ. Απλά αναλαμβάνει κάποια τμήματα. Και ούτε είναι λογικό, ο πρώτος στη λίστα να παίρνει τα πάντα και οι επόμενοι τίποτα! Και οι περισσότεροι εκπαιδευτές συμφωνούν μαζί μου. Αν θέλεις αποκλειστική απασχόληση στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ, κάνε αίτηση για να γίνεις Υπεύθυνος Εκπαίδευσης και θα σε προσλάβουν. Στις προκηρύξεις στελεχών μένουν πολλές κενές θέσεις.Εγώ στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ απευθύνομαι, από εδώ! Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, οφείλει να πληρώνει στην ώρα του τους πάντες! Αν υπήρχαν άλλες δουλειές, θα έφευγα αμέσως για να γλιτώσω από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ. Όσο, όμως δεν έχω άλλη εναλλακτική, διεκδικώ τα δικαιώματά μου, όσο κι αν αυτό εσένα σε ενοχλεί για κάποιον ακατανόητο λόγο.