0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κάτι, αν μπορεί κανείς να μου απαντήσει Εχω στην ειδικότητα μου τα περισσότερα μόρια στον τομέα μου, με διαφορά από τον δεύτερο,γιατί είμαι έκτη στη κατάταξη? ή είναι τυχαία η σειρά στους πίνακες ή μήπως προτάσονται οι έχοντες μεταπτυχιακό ή ανεργία άσχετα αν δεν έχουν καθόλου προυπηρεσία.
Ξέρει κάποιος πως γίνεται ένσταση?
έχουν βγεί την Πέμπτη τα προσωρινά αποτελέσμετα, όπου το χρονικό περιθώριο για να κάνω ένσταση είναι 3 μέρες, (μέχρι την Δευτέρα)μάλλον μου έχουν κάνει λάθος με την προυπηρεσία που δεν μου την μετράνε καθόλου
Στάλθηκε από: z_nikol« στις: Σήμερα στις 10:57:45 μμ » Εισαγωγή παράθεσηςΠαράθεση από: tatti στις Σήμερα στις 10:37:25 μμέχουν βγεί την Πέμπτη τα προσωρινά αποτελέσμετα, όπου το χρονικό περιθώριο για να κάνω ένσταση είναι 3 μέρες, (μέχρι την Δευτέρα)μάλλον μου έχουν κάνει λάθος με την προυπηρεσία που δεν μου την μετράνε καθόλου Απ'ότι είδα και σε μένα στη προυπηρεσία μέτρησαν μόνο τα ΣΔΕ. Απ'ότι κατάλαβα δεν μετράνε ούτε ΔΙΕΚ, ούτε ΙΕΚ ΟΑΕΔ, ούτε ΚΕΚ...Γιατί δεν μετράνε ούτε ΔΙΕΚ, ούτε ΙΕΚ ΟΑΕΔ, ούτε ΚΕΚ δεν μου φαίνεται η προκύρηξη να ανάφερε κάτι τέτοιο???;Eχεις δίκιο, δεν το ανέφερε η προκήρυξη αλλά οι φορείς που αναφέρεις είναι επαγγελματικής εκπαιδευσης και όχι άτυπης εκπαίδευσης ενηλίκων.. Έτσι το είχαν δικαιολογήσει σε μία ενσταση μία φορά, αλλά δεν χάνεις και τίποτα να κάνεις μία ενσταση και εσυ