0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από ποιόν Δήμο σε κάλεσαν;
παιδια οσοι κληθηκατε για ςεκπαιδευτες, το ωραριο σας εινια μονο απογευματινο ή υπαρχουν και πρωινα τμηματα?
Από Αχαία με κάλεσαν- Πληροφορική Δεν θα πάω τελικά να δουλέψω αλλά όταν με φώναξαν μου είπαν για απογευματινό πρόγραμμα γιατί θα γινόταν σε σχολείο το μαθηματα οπότε το πρωί είναι απίθανο. Από παλιότερη εμπειρία σε ιδεκε ήταν πάντα απόγευμα και γιατι γινόταν σε σχολείο και γιατί οι μαθητες πιθανα δουλευουν κάπου το πρωί.
Συνάδελφοι έχω μια ερώτηση: τα νεοϊδρυθέντα ΣΕΚ θεωρούνται εκπαίδευση ενηλίκων?Δεδομένου ότι πρόκειται για μεταγυμνασιακή εκπαίδευση αλλά απευθύνονται σε ενήλικες και μη.
Όχι! Σε ΣΕΚ μπορούν να εκπαιδευτούν μέχρι 18 χρονών.
από ποιον εξαρταται τι τμηματα θα δημιουργηθούν; βγαινουν ανακοινωσεις και αναλογα με τις συμμετοχές ξεκινανε και τα τμήματα;
Χωρίς να είμαι πολύ σίγουρη, αλλα νομίζω ότι είχε βγει κάποια στιγμή μια προκ για οργανωτές. Δεν θυμαμαι πως τους αποκαλούσε. αυτοί λογικά συνεργάζονται με το δημο για να βρουν χώρο και να φτιάξουν τμήματα και να βρουν τις ώρες. Ε΄τσι γινόταν στα προγράμματα του Ηρωνα που δούλευα παλιά. Αυτά άνηκαν στο τοτε ιεδεκε και γινόταν έτσι η διαδικασία.Νομίζω και τώρα κάπως έτσι πάει.
Δεν πάει έτσι. Το πρόγραμμα ΗΡΩΝ που υπήρχε παλιά είχε ως Προϊστάμενο τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και είχε έναν Υπεύθυνο που είχε την ευθύνη για τον χώρο υλοποίησης των τμημάτων κτλ., ο οποίος συνεργάζονταν με τους Γραμματείς-Στελέχη που εργάζονταν στο "ΗΡΩΝ"(τμήματα Πληροφορικής για αρχάριους)Τα τμήματα ΚΔ
Μπερδέυτηκα, Η κοπέλα που ήταν υπεύθυνη για τον ΗΡΩΝΑ απο ότι μου είχε πει δούλευε με σύμβαση απο τοΙΔΕΚΕ ,δεν ήταν μόνιμη υπάλληλος της Διεύθυνσης. Εσυ λες ότι αυτοί ήταν μόνιμοι υπάλληλοι? Δεν το ξέρω αυτό.Όπως και να χει για τα ΚΔ
Η γραμματέας-υπεύθυνη στο ΗΡΩΝ ήταν με σύμβαση όπως τα στελέχη στα ΚΕΕ. Ο εργαστηριακός υπεύθυνος στο ΗΡΩΝ ήταν μόνιμος υπάλληλος-εκπαιδευτκός που λογοδοτούσε στον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας.Στα ΚΔ
Αυτό για τον Ηρωνα δεν το είχα καταλάβει καλα.Δεν το ήξερα.Πάντως για ΚΔ