0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η γνωμη μου ειναι καλυτερα να παιρνουμε στα δια βιου μαθησης ατομα με εμπειρια γιατι εχουμε να κανουμε με ανθρωπους μεγαλους που οι ερωτησεις του δε σταματανε και ξερουν αρκετα πραγματα.εγω προσωπικα δε εχω καμια εμπειρια, πηρα τωρα το πτυχιο μου κ με καλεσανε να κανω μαθημα κατα συνεπεια δε μπορω να απαντησω σε πολλες ερωτησεις.
τα σεμινάρια που αναφέρατε έχουν κάποια συμμετοχή ή γίνονται δωρεάν?
Παιδιά μου είπε ο υπεύθυνος του ΚΔ
Οι ώρες κάθε μαθήματος μπορεί να είναι από 2 έως 3.Οι εκπαιδευτικές συναντήσεις είναι 2 την εβδομάδα.Δηλαδή για 50 ώρες τμήμα, μπορεί να γίνονται 2 μαθήματα την εβδομάδα από 3+3 ώρες και το τμήμα θα τελειώσει σε 2 μήνες.Πες στον Υπεύθυνο να ξαναδιαβάσει τις οδηγίες που του δώσανε!!!!
Είναι στο χέρι του Υπευθύνου πόσες ώρες την εβδομάδα θα γίνεται το μάθημα. Σίγουρα με 3ωρα τελειώνει πιο γρήγορα το τμήμα, αλλά μπορεί το σύνολο των εκπαιδευομένων να ζήτησε 2 ώρες την εβδομάδα. Μπορείς βέβαια να τον ενημερώσεις ότι συνηθίζεται στα περισσότερα ΚΔ
Υπάρχει σχετική οδηγία κανείς αναπληρωτής ή δημόσιος υπάλληλος να μην μπαίνει στο τμήμα αν πρώτα δεν μας έχει προσκομίσει άδεια ιδιωτικού έργου.Στα ΙΕΚ δεν ισχύει αυτό.