0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ότι θα μιλήσεις δεν σημαίνει ότι θα βγάλεις και άκρη.Η ανακρίβεια και η παραπληροφόρηση πάνε σύννεφο.Σου λένε κάτι να σε "ξεφορτωθούν" και μετά....Πραγματικά λατρευω αυτή τη δουλειά αλλά το ΙΝΕΔΙ
αν είναι η σειρά σου, μπορείς και δεύτερο ταυτόχρονα.Αν είσαι πρώτος, ξεκινάς... μετά έχει σειρά ο δεύτερος ο τρίτος κτλΑν τελειώσει η λίστα είναι πάλι η σειρά σου ανεξάρτητα αν δεν έχεις τελειώσει το προηγούμενο πρόγραμμα.Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείς και αρνηθείς να αναλλάβεις τμήμα χάνεις τη σειρά σου και συνεχίζουν με τον επόμενο....
Δηλαδή αν φτάσει ξανά η σειρά σου τη χανεις?
εμενα μου ειπαν, επειδη με καλεσαν, οτι επειδη διδασκω σε άλλο πρεπει να προχωρησουν στον επομενο ...... αυριο θα μιλησω με ινεδιβμ και μαλλον θα γελασουμε πολυ.......!!!!!!!!
Ξέρεις κανείς πόσα χιλιόμετρα δικαιολογούν στα οδοιπορικά σε αυτούς που δουλεύουν ως εκπαιδευτές σε σχολές γονέων; Έχει κανείς κάποια εμπειρία;
Ό,τι λέει παραπάνω.Αφού διδάσκεις ήδη και υπάρχουν κι άλλοι εκπαιδευτές παρακάτω από σένα τότε θα πάνε παρακάτω.Και επιτέλους μην παίρνετε τηλ. στο ΙΝΕΔΙ
Καλησπέρα!!! Στους εκπαιδευτές κδβμ ισχύει ότι πας βεβαίωση χιλιομετρικής απόστασης και σου αποζημιωνουν τα χιλιόμετρα ( πηγαινελα)!!! Τωρα για τις σχολές γονέων λογικά το ίδιο θα ειναι!! Την βεβαίωση αυτή την βγάζουν τα Κέπ η αν ρωτήσεις εκεί θα σου πουν που ακριβώς να πας για να την πάρεις άμεσα!!!Ελπιζω να βοήθησα!!!
Σήμερα με πήραν εκπαιδεύτρια και αρνήθηκα (λόγω του ότι με πήραν αναπληρώτρια σε άλλη πόλη).Τώρα θα αποκλειστώ από τους πίνακες και δεν θα με καλέσουν ούτε του χρόνου;Ή όταν ξαναέρθει η σειρά μου θα με καλέσουν;
Γεια σας, θέλω να σας ρωτήσω για το σεμινάριο εκπαιδευτών των σχολών γονέων. Με ειδοποίησαν για την άλλη εβδομάδα Πέμπτη και Παρασκευή. Καμία άλλη πληροφορία. Ξέρετε πόσες ώρες είναι; Ξέρετε άν θα γίνει και αργότερα;