0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή παρακολούθησα το συγκεκριμένο πρόγραμμα, εάν δείτε το υλικό που χορηγούν είναι πραγματικά αστείο!Παιδαριώδης κατάσταση!Άσε που δεν μπορείς να το "κατεβάσεις" αλλά να το διαβάσεις μόνο on line
Απ οσο το ειχα ψαξει δεν εχει σεμιναρια ειδικα για τη εκπαιδευση ενηλικων το ΕΑΠ. Θα χαρω να διαψευστω ωστοσο αν εχεις καποιο λινκ @janeite
εστειλαν μαιλ στους πληροφορικους για τα e-kdvm? μου εστειλαν κατι αλλα δεν το καταλαβα και πολυ καλα. και για εξ αποστασεως γραφει μεσα και για δια ζωσης. αν το καταλαβε καποιος ας μας εξηγησει λιγο τι ακριβως θα συμβει με αυτα
Εμένα το υλικό μια χαρά μου φάνηκε... και μια χαρά επίσης το κατεβάσαμε κι εμείς σε pdf και μερικοί το τύπωσαν κιολας (με δικά τους έξοδα βέβαια). Τώρα αν έχεις πείρα μπορεί να θες κάτι παραπάνω, αλλά αστείο δεν νομίζω να το έλεγα.Δεν δίνουν σε όλους το ίδιο υλικό? Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι είναι το ίδιο, αφού υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα με την ύλη κτλ.Τώρα αυτό με το ποιοι το παρακολουθούν, εμάς ήταν κάποιοι που είχαν ήδη κάνει κάποια σεμινάρια. Και περισσότερων ωρών. Μήπως δεν ήταν εξειδικευμένα για εκπαίδευση ενηλίκων? Δεν θυμάμαι είναι αλήθεια. Αυτοί με το μεταπτυχιακό μπορεί όντως επειδή δεν το είχαν τελειώσει ακόμα να φαίνονταν στον πίνακα με μηδενική επιμόρφωση. Αν και μπορεί να μην μετράει πουθενά οπότε ας μην αγχώνεστε εκ των προτέρων (θυμάμαι και σε κάποιες προκυρήξεις οτι μόρια εδιναν ανα 100 ώρες σεμιναρίων κι αυτό είναι μονο 37... δηλαδή 0,κατι).