0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
από τα λίγα που ξέρω δεν είσαι δημόσιος υπάλληλος άμα εισαι ωρομίσθιος ή αναπληρωτής... οπότε γιατί να το υπογράψεις??
ελπίζω καποιος να δώσει μια πιο έγκυρη γνώμη, αλλά θυμάμαι από τα ΙΕΚ (προ ινεβεδιμ) ότι ως αμω δεν είχα υπογράψει κάτι... και μου είχαν πει ότι ΔΥ είναι οι μόνιμοι...
Έχει ζητηθεί σε κανένα αναπληρωτή ή ωρομίσθιο εκπαιδευτικό που απασχολείται στα ΚΔ
Μην κλαιγεστε οι διορισμενοι βρε αιδια. Δηλαδη ημαρτον. Εμεις οι ωρομισθιοι τον υπολοιπο καιρο ειμαστε ανεργοι για να αναλαμβανετε εσεις τμηματα το απογευμα παραλληλα με την πρωινη σας εργασια. Δηλαδη ποιος ακριβως εχει θεμα επιβιωσης; Μη τα θελουμε ολα δικα μας!
Καλησπέρα. Με πήραν ως εκπαιδευτή, αλλά επειδή δεν θέλω να χάσω την κάρτα ανεργίας για 25 ώρες δουλειάς, ρώτησα για τις επιλογές που έχω. Η υπεύθυνη μου είπε ότι δεν κολλάνε ένσημα, αλλά ότι θα χάσω την ανεργία αν δεχτώ. Πήγα ΟΑΕΔ όπου μου είπαν με σιγουριά πως δεν μπορώ να δουλέψω ως άνεργος με σύμβαση. Αναγκαστικά δηλαδή θα χάσω τον 1 χρόνο ανεργίας. Το έχει κανείς διακινδυνεύσει;