0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και εγω για 26-27 απριλιου θεσνικη δηλωσα κ τιποτα ακομα....κανενα τηλ υπαρχει?
Τα χαρτιά για πληρωμή στα κεντρικά φεύγουν μετά την λήξη του τμήματος. Το Οκτώβρη ξεκίνησε ή ολοκληρώθηκε το τμήμα?
Παιδιά καλησπέρα! Ακούστε τί μου είπαν σήμερα να μου πείτε αν γίνεται....Στα ΚΔ
Δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνουν παραπάνω ώρες σε κάποιο πρόγραμμα και να πληρωθεί ο εκπαιδευτής για αυτές τις ώρες . Κάτι άλλο μπορει να έγινε π.χ να είχε κάνει λιγότερη ώρα από αυτή που είχε δηλωθεί και τώρα αναπληρώνει , να αναβλήθηκε κάποιο μάθημα και να μετατέθηκε η λήξη του τμήματος ή πολύ απλά κάνει αφιλοκερδώς κάποιες ώρες...
Φυσικά και ρώτησα και δεν ισχύει η αναπλήρωση ή η λιγότερη ώρα μάθημα. Επίσης δεδομένου ότι στο ΚΔ
γιατί βγαζετε εσείς τις φωτοτυπίες ; δουλεια των στελεχων ειναι να σας ις εχουν ετοιμες, είτε από το φωτοτυπικο του κδβμ είτε να εγκριθεί δαπανη φωτοτυπησης
Μας έχουν πει εδώ και 2 εβδομάδες ότι έχει χαλάσει το φωτοτυπικό και πρέπει να τις βγάζουμε εμείς. Έχω 2 τμήματα σύνολο 38 άτομα και 11 ακροατές που βγάζω και γι αυτούς γιατί μου ζητάνε και δε μου πάει να μην τους δίνω... ανά μάθημα (3 ωρες) έχω βγάλει και κοντά 300 σελίδες φωτοτυπίες...πολύ πράμα λέμε! Δε συμφέρει...
Πολύ κακώς επιβαρύνεστε τις φωτοτυπίες. Οι υπεύθυνοι μπορούν να πάρουν άμεσο κονδύλι από το ΙΝΕΔΙ
Μάλιστα! Αυτοί λένε ότι κι αυτοί έχουν πρόβλημα κι ότι ό,τι χρειαστούν το βγάζουν σπίτι τους...τί να πω! Θα τους πω αυτά που είπατε να δω τί θα πουν. Ευχαριστώ πολύ.