0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ευχαριστώ ioannisείχα καιρό να μπω στο thread και διάβαζα παλιά μηνύματα... δεν ήταν σαφές από την αρχή της συζήτησης σε τι αναφέρονταν όλοι οι συνάδελφοι μιλώντας για τα οδοιπορικά. Κάποιος το ξεκίνησε χωρίς διευκρίνηση, μετά δόθηκαν λεπτομέρειες κι είπα να το σιγουρέψω. Αλήθεια, γιατί να υπάρχουν διαφορετικές οδηγίες για κάθε περιοχή?
Εάν δεν έχεις πληρωθεί τότε δεν νομίζω πως μπορείς να τα δηλώσεις.Εγώ όταν εργαζόμουν σε ΙΕΚ (2009-2010) επειδή πληρώθηκα το 2011 τα δήλωσα στη φορολογική του 2011 και μάλιστα έγραφε πάνω στη βεβαίωση αποδοχών πως είναι για τα έτη 2009-2010. όσο για τα κδβμ κι εγώ εργάστηκα από τον 11/2013 αλλά δεν έχω πληρωθεί οπότε γιατί να τα δηλώσω και να φορολογηθώ για χρήματα που δεν έχω εισπράξει??Ρώτα και κάποιον λογιστή αλλά νομίζω πως κι αυτός αυτό θα σου πεί.....
Συγνώμη αλλά θα επιμένω πως δεν νομίζω να τα δηλώσουμε..catwoman εάν υποθέσουμε πως θα τα δηλώσεις εφόσον δεν τα έχεις εισπράξει....τι βεβαίωση αποδοχών θα δώσεις στο λογιστή για να δει το ακριβές ποσό ή τι βεβαίωση αποδοχών θα πας στην εφορία εάν δικαιούσαι επιστροφή φόρου?