0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αναπληρωτής μπορεί να δουλεύει παράλληλα σε κδβμ ή σδε νομίζω θέλει άδεια από το πύσδε ή κάνω λάθος??
Ναι όντως από το φθινόπωρο του 2013 άρχισα να εργάζομαι και μέχρι τώρα δεν έχω πληρωθεί.Κοντεύει χρόνος.Κι αυτοί το μόνο που κάνουν είναι να προβάλλουν δικαιολογίες για τις πληρωμές.Δεν αξίζει να κάνω ξανά τα χαρτιά μου για τα προγράμματά τους.Ποιος ο λόγος;Για να πληρώνομαι κάθε χρόνο;Σε ποιο τηλέφωνο τους βρίσκετε;Ίσως είναι κάποιο που δεν έχω δοκιμάσει ακόμη!Αν δεν θέλετε να το γράψετε δημόσια στείλτε μου ένα μήνυμα.Ευχαριστώ.
"Η ανεργία αποδεικνύεται με πρόσφατη βεβαίωση του ΟΑΕΔ, η ημερομηνία έκδοσης της οποίας δεν πρέπει να απέχει περισσότερο από πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων."άντε πάλι τα ίδια! κ στην αίτηση για ΣΔΕ τα ίδια έγραφε....αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ σε τι είχαμε καταλήξει τότε....
Παιδιά δεν μπορεί να πάρει κανείς βεβαίωση ανεργίας τώρα;
παντως εγω με το που ξεικινησα να εργαζομαι 2 ωρες ΙΕΚ σταματησα να αννεωνω την καρτα. Πριν λιγες μερες πηγαΟΑΕΔ να την ανανεωσω και μου ειπε η κοπελα οτι εφοσον δεν φαινοταν πουθενα οτι εργαζομαι, θα μπορουσα να την ανανεωνα κανονικα> Δεν ηξερε καν οτι σε μερικους φορεις δεν μας βαζουν ενσημα....