0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
για τα αγγλικα και τους η/υ λεει:αντιγραφα τους μεταφρασμενα.Δηλαδη τα βγαζω φωτοτυπια τα μεταφρασμενα και δεν χρειαζεται υπυθυνη δηλωση απο το κεπ οτι ειναι γνησια?
Καλησπέρα! Θα ήθελα μια διευκρίνηση όσον αφορά τα δικαιολογητικά για τους εκπαιδευτές Κ.Δ.
απο πληρωμες τι γινεται?μεχρι πιο μηνα πληρωσανε?να ξερουμε λιγο και για τα χρηματα...οποιος ξερει ας πει.
Εγώ δούλεψα Οκτώβριο - Δεκέμβριο 2013 και δεν έχω πάρει φράγκο.
Προσπάθησα να δω αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά δεν έβγαλα άκρη. Στην προκήρυξη αναφέρει ότι "ΔΕΝ μοριοδοτείται επιμόρφωση που ήταν προαπαιτούμενη για την πιστοποίηση εκπαιδευτών Μητρώου ΕΟΠΠΕΠ/ΕΚΕΠΙΣ". Δεν είδα όμως πουθενά να δίνεται η δυνατότητα να δηλώσουμε εάν είμαστε πιστοποιημένοι εκπαιδευτές ενηλίκων από το ΕΚΕΠΙΣ. Νόμιζα ότι σε παλαιότερη προκήρυξη μετρούσε αυτή η πιστοποίηση. Έχει αλλάξει κάτι;
μέτρησα λάθος την ανεργία μου λόγω απροσεξίας....έβαλα παραπάνω! Θα περάσουν τη σωστή ή θα μου τη διαγράψουν τελείως;;;;;;;
Δεν υπάρχει πρόβλημα. Τους ρώτησα για το ίδιο θέμα και μου είπαν να τους στείλω επίσημο έγγραφο του οαεδ που να γράφει τους μήνες ανεργίας και αν θέλω να διορθώσω και στην αίτησή μου. Μη φοβάσαι.
στην περσινή προκύρηξη για ΚΔ