0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έτσι, μου είπανε και ο υπεύθυνος εκπαίδευσης και ο υπεύθυνος οργάνωσης...Δεν έτυχε να με καλέσουν σε 2 δήμους ταυτόχρονα, απλά θυμάμαι τους είχα ρωτήσει τι θα γίνοτανε σε τέτοια περίπτωση και αυτήν την απάντηση μου δώσανε.
σε πιο νουμερο τηλ. παιρνετε και ρωτατε για τις πληρωμες?να παρω και εγω θελω,οποιος ξερει ας το πει λιγο
Δίνουν 35.000 για επιλογή αναδόχου να τσεκάρει τα δικαιολογητικά εκπαιδευτών της νέας πρόσκλησης για τα ΚΔ
Λοιπόν μαζί με άλλους 3 εκπαιδευτές παίρνουμε τηλέφωνο από τον Ιούνιο και μας λένε συνέχεια πως κάνουνε αγώνα δρόμου μέχρι τον Οκτώβριο για να εξοφληθούμε όλοι.......!!!!! Σε ερώτηση μας πως είναι δυνατόν να έχουν πληρωθεί εκπαιδευτές που έχουν ξεκινήσει μαθήματα από τον Μάρτιο του 2014 και εμείς που τα ξεκινήσαμε από τον Οκτώβριο του 2013 δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ η απάντηση τους ήταν "θα είχαν λάθη οι συμβάσεις σας που έστειλαν οι υπεύθυνοι...." Ωραία απαντάμε όμως, όπως θα συνέβει σε όλους σας τις συμβάσεις και τον φάκελό μας γενικότερα τον στείλαμε στην Αθήνα τουλάχιστον 3 φορές !!!! Τη μία δεν είχαν φορολογική ενημερότητα, την άλλη δεν είχαν χρήματα, τώρα δεν έχουν προσωπικό και ελάχιστοι εκπαιδευτές παίρνουν να τους ενοχλήσουν....Διαβάζω συνέχεια στο forum όλο απορίες για την νέα προκήρυξη των εκπαιδευτών και ελάχιστοι ρωτάνε για πληρωμές και σας το αναφέρω αυτό επειδή μας είπαν με μεγάλο θράσος από το ΙΝΕΔΙ
ξέρει κάποιος το φαξ για βεβαιωσεις προϋπηρεσίας? μέχρι στιγμής έχω βρει 2 διαφορετικά... για κάθε ΚΔ