0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Περιπου σε ποσες μερες απο την αναρτηση της εγκρισης πληρωμης στο διαυγεια μπαινουν τα λεφτα στο λογαριασμο?
από πού εχεις αυτή την πληροφόρηση ;
Καλά giorgos 0714 τι είναι αυτά που μας γράφεις??Ναι κι εμείς δουλεύαμε στα ΙΕΚ και κάναμε να πληρωθούμε 3 χρόνια και να μην φέρω στο μυαλό μου όταν πήρα τα χρήματα μαζεμένα πως τα έδωσα σε φίλους που τους χρωστούσα από όταν ξεκίνησα στο ΙΕΚ, έλεγα άντε θα μας πληρώσουν και αυτό το άντε κράτησε 3 χρόνια.....οπότε άν έτυχε να ζήσεις κι εσύ κάτι αντίστοιχο αυτό που θα έπρεπε να γράψεις είναι να πιέσουμε όλοι και όχι αγαπητέ μου με ηττοπάθεια.... έτσι ήταν και έτσι θα είναι με τις πληρωμέςεμείς παίρνουμε συνέχεια τηλέφωνο, δεν έχουμε πληρωθεί ακόμη όμως δηλώνουμε μια παρουσία και δεν περιμένουμε με σταυρωμένα χέρια πότε θα μας λυπηθεί ο θεός ή πότε θα μας λυπηθούν οι υπάλληλοι του ινεδιβιμ......αυτά από μένα
οπότε άν έτυχε να ζήσεις κι εσύ κάτι αντίστοιχο αυτό που θα έπρεπε να γράψεις είναι να πιέσουμε όλοι και όχι αγαπητέ μου με ηττοπάθεια.... έτσι ήταν και έτσι θα είναι με τις πληρωμέςεμείς παίρνουμε συνέχεια τηλέφωνο, δεν έχουμε πληρωθεί ακόμη όμως δηλώνουμε μια παρουσία και δεν περιμένουμε με σταυρωμένα χέρια πότε θα μας λυπηθεί ο θεός ή πότε θα μας λυπηθούν οι υπάλληλοι του ινεδιβιμ......
Οχι δυστυχώς δεν μετράει!!! Ειναι μη τυπική εκπαιδευση!! Μετράει στα ΔΙΕΚ ΚΔ