0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα σαΐνια του ΙΝΕΔΙ
Κανονικα δεν πρεπει να παει κανενας μας για μαθημα στα ΚΔ
Αν δεν τις πάρεις εσύ τις ώρες θα τις πάρει ο από κάτω. Καλύτερα να τις πάρεις και να πηγαίνεις όποτε σου τη βαρέσει για μάθημα. Εξάλλου αναγκαστικά θα πρπει να γίνουν όλες οι ώρες. Αλλά αυτό να το κάνουν όλοι μας και αν μας πουν όλοι τι συμπεριφορά είναι αυτή να απαντάμε συμπεριφορά απλήρωτου εκπαιδευτικού. Συγνώμη που το σκέφτομαι αυτό, είναι αντιπαιδαγωγικό αλλά δε βλέπω άλλη λύση
Δεν είναι απαραίτητο να γίνουν όλες οι ώρες, με 6 άτομα το τμήμα διακόπτεται . Εσύ πιστεύεις οτι αν πηγαίνεις όποτε θέλεις θα έχεις τουλάχιστον 6 εκπαιδευόμενους για να κάνεις μάθημα?
Εσύ πιστεύεις υπάρχει τμήμα που ξεκίνησε και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ; Επειδή υπήρχαν απώλειες; Αν διακοπεί τμήμα ποτέ στα ΚΔ
¨Εχει συμβεί σε εμένα.Στο πρώτο μάθημα εμφανίστηκαν τρία άτομα.Στα επόμενα τρία πέντε.Αναγκαστικά διακόπηκε.
Εννοώ τμήμα με 10-15 άτομα να ξεκινήσει κανονικά 4-5 μαθήματα και στη πορεία να φύγουν και να το διακόψει ο υπεύθυνος. Σε αυτή τη περίπτωση πληρώθηκες για 2 μαθήματα;
Στην κατάσταση ήταν γραμμένα 19 άτομα.Εκανα τέσσερα μαθήματα και πήρα βεβαιωση προϋπηρεσίας για τα τέσσερα.Δεν τα έχω πληρωθεί ακόμα.Ξερω και άλλες περιπτώσεις που τα διέκοψε ο υπεύθυνος.
Σε ποια περιφέρεια / νομό είσαι ;;
Εγώ πιστεύω αν θέλει ο υπεύθυνος δεν διακόπτεται το τμήμα