0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτο ισχύει!, πρεπει να γινει άρνηση του προηγουμενου εκπαιδευτή , ομως ειναι θολο το τοπίο το πως γινεται η επιλογη των εκπαιδευτών γιατί- υπαρχουν πολλες ειδικοτητες, πολλα τμηματα , διαφορετικές ωρες που γινονται μαθήματα, υπάρχουν πολλές αρνήσεις στις ανάθεσεις μαθήματων και οταν ο υπευθυνος σε ελαχιστο χρονικο διαστημα πρεπει να βρει εκπαιδευτή για να λειτουργήσουν τα τμήματα, δεν μπορουμε να γνωριζουμε πως ακριβώς εγινε η επιλογή απο την λιστα. και ..1ον δεν γινεται κοινοποίηση των εκπαιδευτών που αρνηθηκαν το μαθημα , το ξερει μονο ο υπευθυνος και το ΙΝΕΔΙ
Σημερα με καλεσαν απο 2 ΚΔ
Από ποιο μέρος είσαι lavas?Πάντως φαντάζομαι ότι από μέρα σε μέρα θα πληρωθείς γιατί ήδη έχουν εξοφλήσει αρκετούς.Υπομονή!
Λεφτά ως εκπαιδευτές από τα ΚΔ
Αν μ' αυτό που γράφεις υπονοείς ότι οι υπεύθυνοι Κ.Δ.
Έχει βγει προκήρυξη εκπαιδευτών η οποία έλαβε τέλος στις 23-10-2014.Τα ΚΔ
Έκανα αίτηση και ξέρω από την υπεύθυνη ότι και πάλι είμαι ο μοναδικός διαθέσιμος εκπαιδευτής και στη νέα λίστα. Της είπα οι εκπαιδευόμενοι να κάνουν υπομονή μέχρι τον Οκτώβρη του 2015 για να κάνουν μάθημα μαζί μου , γιατί τώρα παίρνω επίδομα. Μόνο αν προκύψει εργασία της προκοπής με ΙΚΑ διακόπτω το επίδομα και θα μπορέσω να δουλέψω και στο ΚΔ