0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ίσως να έχει απαντηθεί πιο πάνω, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με ΑΕΔ. Λέγοντας πως το όριο είναι 5.000 ευρώ εννοούμε πως σε αυτά συγκαταλέγονται οι μικτές αποδοχές ή οι καθαρές; Δηλαδή αν κάποιος κάνει 50 ώρες και παρει 800 ευρώ μεικτά (περίπου 600 καθαρά) το 800 ή το 600 θα μετρήσει;
που ειναι οι πινακες?
βγηκαν τα αποτελεσματα στι ΙΝΕΔΙ
βγηκαν οι προσωρινές λιστες και τωρα τι γινεται ? ήδη οι υπευθυνοι εχουν κανει αναθεση με τις προηγουμενες λιστεςγια τα μαθηματα που τρεχουν τωρα. και πχ. εγω ειμαι νουμερο 100 με την παλια λιστα , και στην καινουργια ειμαι νουμερο 10. ποια λιστα θα ισχύει? για τις τρεχων αναθέσεις θα ισχύει η παλιά? και η καινουργια θα αφορά τα τμήματα που θα ξεκινήσουν το 2015?
Γνωρίζει κάποιος πώς κάνουμε ένσταση και ΠΟΥ τη στέλνουμε? Ή έστω έχει κάποιος την αρχική προκήρυξη? Θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε βοήθεια-απάντηση!
Η προκήρυξη είναι εδώ: http://www.inedivim.gr/index.php/prokirixeis/559-2014-07-17-13-20-55Εμένα θα μου απαντήσει κανείς αν μπορεί να στείλει κάποιος τώρα τα δικαιολογητικά επειδή ξέχασε να τα στείλει κι έκανε μόνο την ηλεκτρονική αίτηση;
Δεν μπορεί να κάνει κάτι. Δεν δέχονται φακέλους εκπρόθεσμα.Για καποιο λόγο δεν μου ανοίγουν τα zipαρισμένα αρχεία. Μπορεί να βοηθήσει κανείς;;