0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα Κι εγώ με τη σειρά μου κατέθεσα τα χαρτιά μου για πρώτη φορά! Ερωτώ λοιπόν τους παλαιότερους. Στον Πειραιά είμαι στους πρώτους 40(έως τώρα τουλαχιστον). Έχω πιθανότητες να διδάξω? Και αν ναι για πότε το υπολογίζετε?Ευχαριστώ
Οι δημόσιοι υπάλληλοι γιατί είναι μπροστά βρε παιδιά;Πάλι αυτοί θα μας πάρουν τις ώρες; Eλεος πια!
Για να το μάθεις αυτό, θα πρέπει να ξέρεις πόσα τμήματα γίνονται περίπου. Πχ σε κάποιες ειδικότητες/περιοχές γίνονται περίπου 40 τμήματα το χρόνο και σε άλλες τα διπλάσια. Αυτό θα το μάθεις ρωτώντας την υπηρεσία ή αν βρεις εδώ κάποιο συνάδελφό σου. Δεν είπες ειδικότητα
το ίδιο συμβαίνει και στα δημόσια ιεκ. ενδεχομένως και σε άλλες δομές. ειναι μονο μπροστα.σίγουρα έχουν περισσότερα μόρια απο εμας, δεν τους φάμε το δίκιο.έχουν όμως τη σταθερή δουλεία τους και πηγαίνουν για το επιπλέον. και μας στερούν ουσιαστικά αυτό το ''επιπλέον'' που για άλλους ειναι το ''μοναδικο''.όσο δεν αντιδρούμε τόσο θα τους έχουμε πάντα μπροστά. έτσι, θα συνεχίζουν να βγαίνουν οι προκηρύξεις, που θα τους δίνουν αυτό το δικαίωμα. σε ελάχιστες δομες έχουν δικό τους πίνακα, απο τον οποίο καλούνται ξεχωριστά.
Που είδατε τους δημοσίους υπαλλήλους να βγαίνουν πρώτοι;Σε ποιο νομό; δεν πρόλαβα να τα κοιτάξω όλα και δεν είδα κάτι τέτοιο...