0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
efang στις ενότητες που προανέφερες διδάσκουν και όσοι είναι στην λίστα της ''ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΉΣ''και όσοι είναι στη λίστα της ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΓΛΩΣΣΑΣ''. Οι υπεύθυνοι από ποια λίστα καλούνε?
με τους διορισμενους τι γινεται?δεν βρίσκονται στο τελος της λιστας όπως πριν?
Εαν τελικά συγχωνεύονται οι λίστες της ελληνικής γλώσσας και της παιδαγωγικής συμβαίνει το εξής.Οι εκπαιδευτές της ελληνικής γλώσσας στην αττική και αθηνα για παράδειγμα έχουν τα διπλάσια μόρια από αυτούς της παιδαγωγικής.Πράγμα που είναι απόλυτα λογικό μιας και οι φιλόλογοι είναι 20 χιλιάδες αδιόριστοι κ άλλοι τόσοι διορισμένοι,οι οποίοι έχουν μαζέψει προϋπηρεσία απο την δευτεροβαθμια και άλλους φορείς ΕΠΑΣ,ΙΕΚ κτλ σε σχέση με τους παιδαγωγούς που έχουν προϋπηρεσία μόνο στην Αβαθμια και σε ιεκ. Δηλαδή στην δική μου περιφέρεια (αλλά και στις περισσότερες)ο πρώτος της ελληνικής γλώσσας έχει 57 μόρια και ο πρώτος της παιδαγωγικής έχει 27 μόρια. Ουσιαστικά θα πάρουν το 90% από την λίστα της ελληνικής γλώσσας.Δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί καλούν ειδικότητες που επικαλύπτονται σε θεματικές όπως η γλώσσα που αρμόζει στους φιλόλογους.Πραγματικά μπαίνουμε στη διαδικασία να κάνουμε αίτηση,να επικυρώνουμε πτυχία(αγγλικών,η/υ) για το τίποτα.Είμαι τρίτη στην λίστα της παιδαγωγικής αλλά με την συγχώνευση δεν υπάρχουν πιθανότητες να με καλέσουν και όχι μόνο εμένα αλλά ούτε καν τον πρώτο,οποίος στην συγχώνευση θα γίνει 25ος. Δεν καταλαβαίνω τελικά για ποιο λόγο στην προκήρυξη καλούν και τις δυο ειδικότητες λες και υπάρχει πιθανότητα να μην βρουν φιλολόγους για την ενότητα της γλώσσας.
Εγώ είμαι φιλόλογος αλλά αιτήσεις στα ΚΔ