0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες...για το μαστερ μου τωρα δεν ξερω αν θα μου το αναγνωρισουν...και κατι ακομα, πως ξερω σε ποια τμηματα διδασκω ως ΠΕ10?
Τα 18 ευρω ανα ωρα με μαστερ είναι καθαρα ή υπάρχει ο φπα κ ο φόρος μεσα σε αυτα τα 18 ευρω ?
Καλησπέρα σας...Μόλις με ειδοποίησαν ότι με πήρανε εκπαιδεύτρια... Επειδή όμως έκανα το λάθος και δήλωσα Αθήνα ενώ είμαι από επαρχία εκτός Αθηνών, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αξίζει το κόπο να πάω...διότι έχω διαβάσει όλα όσα έχουν γραφτεί μέχρι τώρα και πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει το κόπο....Γιατί εγώ θα πρέπει να νοικιάσω Αθήνα αν αποφασίσω να πάω στο πρόγραμμα...Επίσης εφόσον δεν υπάρχει ασφάλιση γιατί να κόβεται η κάρτα ανεργίας; Δεν μπορώ να καταλάβω...για ποιο λόγο βγάζουν τέτοια προγράμματα που αντί να καταπολεμούν την ανεργία, κάνουν τα πράγματα ακόμη χειρότερα...Θα μου πείτε τώρα γιατί έκανα τα χαρτιά μου...γιατί έχω βαρεθεί να κάθομαι χωρίς να κάνω τπτ αφού είμαι άνεργη...φυσικά το οικονομικό είναι σημαντικό αλλά πρέπει κ από κάπου να ξεκινήσουμε αν κ με τέτοιες συνθήκες δεν νομίζω να αξίζει το κόπο...είμαστε νέοι άνθρωποι..είναι τραγικό αυτό που ζούμε...Αξίζει τελικά ή όχι;Σας ευχαριστώ....
just do the math!!! Δεν μπορείς να νοικιάσεις σπίτι βασιζόμενη στα χρήματα που θα πάρεις από ένα πρόγραμμα κδβμ 25 ή 50 ωρών.Ορίζουμε το ύψος της ωριαίας αμοιβής εκπαιδευτών ενηλίκων ως εξής: α) Μέλη ΔΕΠ:Ι. Τακτικοί Καθηγητές σε Α.Ε.Ι είκοσι επτά (27) ευρώ.II. Αναπληρωτές Καθηγητές σε Α.Ε.Ι εικοσιπέντε (25) ευρώ.III. Επίκουροι Καθηγητές σε Α.Ε.Ι και λοιπά μέλη ΔΕΠ είκοσι τρία (23) ευρώ.β) Πτυχιούχοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης κάτοχοι διδακτορικού τίτλου, είκοσι (20) ευρώ.γ) Πτυχιούχοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης κάτοχοι μεταπτυχιακού διπλώματος, δέκα οκτώ (18) ευρώ.δ) Πτυχιούχοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δεκαπέντε (15) ευρώ.ε) Μη πτυχιούχοι, δώδεκα (12) ευρώ. στ) Εμπειροτέχνες.Ι. δεκατρία (13) ευρώ.II. δεκατέσσερα (14) ευρώ.III. Δεκαέξι (16) ευρώ.2. Η διαβάθμιση των αμοιβών των εμπειροτεχνών εκπαιδευτών ενηλίκων σε τρεις κατηγορίες ωρομισθίων αμοιβών τελεί σε συνάρτηση με: α) τη φύση και την ιδιαιτερότητα του αντικειμένου ενασχόλησης (συντελεστής δυσκολίας), β) της εξειδίκευσης στο αντικείμενο, γ) τα συνολικά χρόνια απασχόλησης στο αντικείμενο του επαγγέλματοΤο ξέρω πως δίνουν λίγα χρήματα...απλά σκέφτομαι πως από το να κάθομαι στο χωριό μου χωρίς να κάνω τπτ...ίσως είναι μια καλή ευκαιρία στο να ασχοληθώ με το αντικείμενό μου κ να ψάξω κ για άλλη δουλειά στην Αθήνα...Έχω βαρεθεί να κάθομαι στο σπίτι στα 24 μου χωρίς να έχω να κάνω κάτι σε ένα μέρος που όλοι οι νέοι έχουν φύγει είτε σε άλλες πόλεις εντός Ελλάδος είτε σε άλλες χώρες...Οπότε λες πως δεν αξίζει έτσι;πφφφφ..... να δω πως θα ζήσουμε εμείς οι νέοι σε αυτό το κωλοκράτος...
Με έχουν καλέσει ώς εκπαιδεύτρια στα ΚΔ