0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας, πόσο πληρώνεται το χιλιόμετρο στα οδοιπορικά;Αν γνωρίζει κάποιος θα τον παρακαλούσα να μου πει.
Γεια σας .Θέλω να ρωτήσω κάτι γιατι έχω μπερδευτεί ! Με καλέσαν για εκπαιδευτή σε ενα κδβμ. Έχω μόνο το πτυχίο της τριτοβάθμιας.Ποια είναι τα ωράρια ? Απογευμα ? Πρωι?Τελικά πόσο είναι η αμοιβη μικτά και ποσο σου μένουν καθαρά ?Ποτε γίνεται η πληρωμή? Αργεί ?Δεν έχω καταλαβει τι είναι τα ΑΕΔ και ΤΠΥ ....Αν κατάλαβα καλά μπορώ να εργαστώ χωρίς να έχω τεβε (άρα ανασφάλιστος) και απλά να κόβω κάποια αποδειξη? Αυτό σημαίνει οτι μπορω να κρατήσω την κάρτα ανεργίας μου Με τι μπλοκάκι θα κόψω την απόδειξη ? Δεν πρέπει να κάνω έναρξη επαγγέλματος στην εφορία άρα και τεβε?Και αν όλα αυτά ισχύουν τι δηλώνω στην εφορία ?Αν γίνεται παρακαλώ κάποιος να τα γράψει συγκεκριμένα γιατι όπως καταλάβατε δεν γνωρίζω τίποτα.΄Διάβασα τα προηγούμενα και έχω μπερδευτεί λίγο...Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων...
Δεν σου τα εξήγησε ο υπεύθυνος ; Τα μαθήματα γίνονται απόγευμα συνήθως γιατί είναι σε σχολειο και το πρωι ακολουθούν το σχολικό πρόγραμμα. Αν δεν εχεις τεβε θα πληρωθείς με ΑΕΔ ( ή τιτλο Κτήσης ) .Δεν κόβεις εσύ αυτή την απόδειξη αλλα το ίδιο το ΙΝΕΔΙ