0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σχετικα με τη βεβαιωση προυπηρεσιας την εχει παρει κανενας;Δουλευα στο ΚΔ
Εγω που ειχα κανει την φορολογικη δηλωση πριν ψηφιστεί το νομοσχεδιο κ διευθετηθεί το θέμα μπορω να κανω τωρα τροποποιητικη δηλωση και ν παρω τη σωστή επιστροφη γιατι χανω 200 ευρω σχεδον. Υπαρχει κανενας συναδελφος που αντιμετωπιζει το ιδιο θεμα;
Μπορείς να κάνεις τροποποιητική αλλά ρώτα και τον λογιστή σου.Αυτός είναι ο ειδικός. Δεν νομίζω ότι αυτοί που σου απαντάνε εδώ μέσα είναι λογιστές! Πως μπορείς και βασίζεσαι σε κάποιον που δεν έχει τις απαραίτητες λογιστικές γνώσεις, το κυριότερο δεν τις έχει σπουδάσει και επίσης δεν είναι φοροτεχνικός λογιστής!!
εγω ειμαι λογιστης φοροτεχνικός αλλά. θα συμβουλευα το ιδιο..να πας στον λογιστη σου...οταν ο αλλος εκδιδει ΑΠΥ εχει και την ευθυνη και δεν πουλαει στραγγαλια για να ζησει.. μια υποσημειωση...βασει του 2515/97 και του 340/98 ΠΔ αδεια ασκησεως λογιστη παιρνουν κατα 95% ανθρωποι με ασχετες λογιστικες σπουδες,,,εμπειρικοι...απο τα πανεπιστημιακα πτυχια μονο μια ειδκοτητα υπαρχει λογιστικης..ολοι οι αλλοι επικινδυνοι...(εγω εχω λογιστικη) αλλα η αναπληρωτρια (εσεις)..ξερει κατι παραπανω...
Τι ακριβώς τροποποιητική είναι αυτη; Μπορείτε περίπου να μου πείτε τί να πω στο λογιστη;
Ελπίζω να αναφέρεσαι στην κοπέλα που ρώτησε διότι εγώ για να μην μπερδευόμαστε δεν είμαι αναπληρώτρια (άσχετο εντελώς) και έχω σπουδάσει (το 1ο μου πτυχίο) Χρηματοοικονομική και Λογιστική σε Πανεπιστημιακό Ίδρυμα στην Ελλάδα. Αλλά και πάλι ο καθένας μας χρειάζεται να συμβουλεύεται τον λογιστή του που είναι εν ενεργεία φοροτεχνικός. Την φορολογική δήλωση εννοείται αυτός θα την φτιάξει, που είναι και ο ειδικός.Φιλικά προς όλους!