0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα το απόγευμα μου τηλεφώνησαν απο το inedivim και μου είπαν ότι η διαδικασία των πληρωμών απαιτεί την αποστολή της φορολογικής μας ενημερότητας στα κεντρικά, είτε μέσω φαξ είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η φορολογική ενημερότητα εκδίδεται πλέον άμεσα μέσα από το taxis. Ωστόσο μπήκα στο taxis και για την έκδοση της ενημερότητας απαιτείται το τσεκάρισμα μιάς από τις ακόλουθες επιλογές: ΑΙΤΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕΤΑ
Πληρωμές οι οποίες υπερβαίνουν τα 1500 ευρώ, από Κ.Δ.
Καλησπέρα συνάδελφοι! Κατάλληλη επιλογή είναι η τέταρτη τελικά όπως σωστά ειπώθηκε και παραπάνω. Προσωπικά δεν μπόρεσα να βγάλω την φορολογική μου ενημερότητα μέσα από το taxis και έτσι αναγκάστηκα να τρέχω στην εφορία. Η φοροτεχνικός μου μου είπε ότι επειδή η διαδικασία υποβολής των δηλώσεων είναι ανοιχτή το συγκεκριμένο αίτημα δεν είναι προσβάσιμο. Ωστόσο ας το προσπαθήσετε γιατί μπορεί και να λειτουργεί ηλεκτρονικά ανά περίπτωση. Προφανώς το inedivim θέλει να δει πρώτα αν υπάρχουν οφειλές για να προχωρήσει σε πληρωμές, αυτό κατάλαβα. Στα πρακτικά τώρα, εγώ είχα επικοινωνία με την Κυρία Γιαταγάνη, την βρίσκετε στο 213 131 45 79. Δεν έχω προβλημα να σας δώσω το φαξ ή το mail αλλά δεν γνωρίζω αν αυτή η διαδικασία αφορά τελικά σε όλους τους εκπαιδευτές, ανεξαρτήτως του ύψους της πληρωμής τους ή απαιτείται μόνον για μεγαλύτερα ποσά. Εγώ είχα αναλάβει 3 τμήματα την σεζόν που μας πέρασε οπότε το πληρωτέο ποσό θα έιναι σεβαστό. Κάποιος που είχε αναλάβει ένα, μήπως δεν χρειάζεται;
Συνάδελφοι με όλο το θάρρος και καταλαβαίνοντας το άγχος και την αγωνία όλων μας για αυτά τα ρημάδια τα λεφτά που ποιός ξέρει πότε θα μας τα δώσουν επιτρέψτε μου να μην κοινοποιήσω μέσα στο thread το email. Αντιλαμβάνεστε όλοι το ότι θα αρχίσει ο καθένας, ενδιαφερόμενος ή μη να στέλνει και στο τέλος θα μας κράξουν και δουλειά δεν θα γίνει για κανέναν. Στο τηλέφωνο που έδωσα θα σας κατατοπίσουν, αυτό ακριβώς αναφέρω και σε προηγούμενο ποστ μου. Συγγνώμη και ευχαριστώ για την κατανόησή σας.