0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους!Ξέρει κανείς; ή έχει ακούσει τίποτα για το αν θα ξαναγίνουν οι αιτήσεις για τους εκπαιδευτές στα Κέντα Δια
Το πρόγραμμα τελειώνει το Φεβρουάριο, οπότε ως τότε θα ισχύσουν οι τωρινοί πίνακες. Για να καλέσουν για αιτήσεις, θα πρέπει να εγκριθεί νέο πρόγραμμα από το εσπα. Οπότε περιμένουμε...
το πότε θα πληρωθούμε είναι ένα θέμα που καταντάει αηδία! τμήμα που υλοιποιήθηκε 02/14 ακόμα δεν μου το έχουν πληρώσει. Σήμερα μίλησα με τον γενικό υπεύθυνο και αφού είπα μερικές κουβέντες μου απάντησε έως την Παρασκευή θα με πληρώσουν. Για τα οδοιπορικά ούτε λόγος φυσικά!
Κάθε εβδομάδα λένε .. μέχρι τη Παρασκευή! Έχει καταντήσει κουραστικό αυτό που γίνεται και συνάμα γελοίο
σε προκήρυξη από ΚΕΚ που έκανα τα χαρτιά μου το Μάιο για εκπαιδευτής θεωρούνταν προαπαιτούμενη η πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ και όποιος την είχε, είχε προτεραιότητα στον πίνακα μοριοδότησης,πιστεύω θα ισχύει και για τις υπόλοιπες δομές..
Από Θεσσαλονίκη ενημερώνω πληρώθηκα σήμερα το 1 τμήμα που ξεκίνησα Δεκέμβριο 2014. Επειδή μου είπαν πως θα μας εξοφλήσουν όλα τα τμήματά μας, δεν αποκλείω να πιστώθηκε αργότερα και το άλλο μου τμήμα αλλά δεν το τσέκαρα κιόλας.