0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εμένα αυτό μου είπαν, ότι πρέπει να έχεις ασφάλιση για να πάρεις ώρες. Μα εγώ το 2014 που έκανα την αίτηση πήρα μόρια από την ανεργία στον πίνακα, και στην προκήρυξη δεν έλεγε κάτι για να είσαι ασφαλισμένος.
Ναι και σε εμένα αυτό είπαν. Να κάνω μια ερώτηση; Πόσο κοστίζει να ζητήσεις απο κάποιον να σου κολλάει 25 ένσημα ΙΚΑ τον μήνα;
258 ευρώ μου είπε ενας λογιστής για το ΙΚΑ. 215 περίπου νομίζω είναι για τον ΟΑΕΕ τον μήνα. Έτσι για να ξέρουμε και τι μας ζητάει το ΙΝΕΔΕ
Πώς υπολογίζουμε τα ένσημα? Αν πχ σε μια μέρα κάνεις μάθημα από 1 ώρα σε επάς, ιέκ & τεί θα πάρεις 3 ένσημα?? Δε νομίζω. Ξέρει κάποιος? Άλλα ένσημα είναι ολόκληρα και άλλα μισά?
χαχαχα!!! Θα αστειεύεσαι!!! το ικα είναι πιο ακριβό από τον οαεε!!!
εφόσον αφορούν την ίδια μέρα, θα πάρεις 1. Ωστόσο πρόσεξε. Ενδέχεται να πάρεις παραπάνω, αν στο σύνολο έχεις κάτω από 25 ένσημα κι αυτό γιατί (κρίνοντας από παλιά) οι εργοδότες δε δηλώνουν ποιες μέρες ακριβώς δούλεψες (αλλά δηλώνουν σύνολο ημερών στο μήνα) κι έτσι το ικα δε γνωρίζει αν σε 1 μέρα δούλευες ταυτόχρονα για 3 εργοδότες. Το τονίζω όμως, με βάση παλιά δεδομένα. Ρώτα το λογιστή για σίγουρα.Ναι αλλά η ασφάλιση οαεε δε σε βγάζει σε ταμείο ανεργίας.
Καλησπέρα μολις με πηραν απο κδβμ και μου ειπαν για καποιες ωρες αλλα για να τις παρω πρεπει λεει να εχω πληρη ασφαλιση. Διαφορετικα πρεπει να αρνηθω. εγω δουλευω καπου με 23 ενσημα το μηνα και μου ειπαν οτι δεν μπορουμε να συνεργαστουμε. Για ΟΑΕΕ δεν μου ειπαν τπτ. Τι ειναι αυτα φέτος; Νεα κολπα...δεχτηκε λεει καταγγελια το ινεδιβιμ γι αυτο το κανουν αυτο
Θέλουν και πιστοποιημένους ή αφήνουν ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο??