0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν μπορώ να καταλάβω για τι αντιπαραβολή μιλάς και τι είδους αντιπαραβολή υπάρχει.Αντιπαραβολή ανάμεσα σε ποιους?Κατ' αρχήν πρέπει να μάθουμε να διαβάζουμε τι γράφει ο άλλος και όχι να καταλαβαίνουμε αυτά που θέλουμε να καταλάβουμε ανάλογα με τον πόνο μας.Είπα εγώ ότι οι αναπληρωτές έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους μόνιμους στις διάφορες διαδικασίες (αναφερόμενος και στην άδεια του ΚΔ
? ? ? ? τι γραφεις? ? ? μαλλον εσυ δεν καταλαβες σε ποιον απαντουσε το μηνυμα.... ποιος σου ειπε οτι αναφέρομαι σε αντιπαραβολη μονιμων - αναπληρωτων? ? ? το μηνυμα μου απευθυνόταν στην γελοιοτητα των ακρογιαλιών και οχι σε αυτο που φανταστηκες.......γι αυτο και το επιχειρημα μ περι ενος μηνα αναπληρωτη για να δουν ορισμενοι που σχολιαζουν στα καφενεια τι πάει να πει να αφηνεις οικογενεια, σπιτι παιδια και μεσα σε 2 μερες να κανεις ολοκληρη μετακομιση απο το ενα ακρο της Ελλαδος στο αλλο... πως ειναι να εισαι αποκλεισμένος σε νησι να έχει 9 μποφορ και να περνας απο το ενα νησι στο αλλο με "πειρατικα" σαν παντοφλες... τωρα αν εχουμε δικαιωμα να κανουμε μαθηματα και σε αλλες δομες ... ο νομος μας δινει το δικαιωμα των 10 ωρων ... και φυσικα οι αναπληρωτες δεν βρισκονται στην ιδια μοιρα με τους μονιμους που σημερα εχουν δουλεια αυριο όχι.... ελπιζω αυτη την φορα να εγινα κατανοητη....και ζητω και εγω συγγνωμη που το συγκεκριμενο θεμα πηρε αλλη τροπή !!
Οι αναπληρωτές έχουν ακριβώς τα ίδια προνόμια με τους μόνιμους. Ακριβώς όμως!!! Κατά μία άποψη, ας μην δουλέψουν στα δια βίου, ούτε οι αναπληρωτές, ούτε οι μόνιμοι.Ας δουλέψει κανένας που δεν έχει δουλειά.Αν και, αφόσον γίνεται νόμιμα στα επιτρεπτά όρια, γιατί να μην το κάνουν?
Ρε παιδιά πως να δουλέψουν αυτοί που δεν έχουν δουλεια; Αφου αν δεν έχεις δουλειά, δεν έχεις ένσημα και αν δεν έχεις ένσημα δε μπορεις πια να δουλέψεις στα ΚΔ
Συγκέντρωση υπογραφώνΣτην παρακάτω διεύθυνση:https://www.change.org/p/%CF%85%CF%80%CE...m=copylinkμπορείτε να βρείτε τη σελίδα μας, με τίτλο 'ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΙΑ
Με όλο το σεβασμό, 1. τι είναι αυτή η ΠΕΣΕΕ; Γιατί δε τη γνώριζα πριν; Πρωτοδούλεψα στα ΚΕΕ το 2008. Το εμαιλ μου, όπως όλων, η υπηρεσία το είχε και μάλιστα μου έστελνε (και συνεχίζει να στέλνει) εμαιλ που αφορούσαν κοινό, με αντιμετώπισαν δηλαδή ως κοινό, ενώ το εμαιλ δόθηκε γιατί οι καψεροί δουλειά θέλαμε να βρούμε. Πώς δε μας ενημέρωσαν ποτέ για την ΠΕΣΕΕ; 2. είμαι εξοργισμένη με το θέμα της εκπαίδευσης ενηλίκων γιατί και επιμορφωμένοι είμαστε και πιστοποίηση έχουμε και όμως δουλέψαμε και υπό καθεστώς υποαπασχόλησης και ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ. Όταν έκανα τις επιμορφώσεις μου, περίμενα να γίνουν μόνιμες δομές και να έχουμε μόνιμη δουλειά κι αντ'αυτο'υ 1-2 τμήματα το χρόνο και αυτό ανασφάλιστοι,3. δε φτάνει που δουλέψαμε ανασφάλιστοι, όταν άρχισαν να πυκνώνουν οι διαμαρτυρίες, απλά αποφασίστηκε να προσλαμβάνονται ως εκπαιδευτές ενηλίκων μόνο όσοι κόβουν μπλοκάκι ή όσοι απασχολούνται αλλού με πλήρη ασφάλιση. Τι κι αν μοριοδοτηθήκαμε για την ανεργία μας; Τι κι αν υποτίθεται στην εκπαίδευση ενηλίκων θα προσλαμβάνονταν μόνο όσοι είχαν εξειδικευμένη κατάρτιση; Και αλήθεια απ'όσους θα πάρουν τώρα (αν πάρουν) ελέγχουν αν έχουν σχετική κατάρτιση;Εν κατακλείδι, έδωσα πολλά από τον εαυτό μου, η εκπαίδευση ενηλίκων, ενώ έχει θεωρίες ιδεατές, στην πράξη για τους εκπαιδευτές ενηλίκων (τουλάχιστον τους αδιόριστους και άνεργους) δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ. Γιατί τώρα να ενδιαφερθούμε να συνεχιστούν τα ΚΔ