*

Αποστολέας Θέμα: Αντισυνταγματική η εξίσωση Κολλεγίων-Πανεπιστημίων  (Αναγνώστηκε 4696 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος thymiaras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Αντισυνταγματική η εξίσωση Κολλεγίων-Πανεπιστημίων
« Απάντηση #14 στις: Ιανουαρίου 22, 2013, 11:07:37 pm »
δεν υπαρχει καποια κινητοποιηση απο πλευρας αποφοιτων δημοσιων πανεπιστημιων και ατει??
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ..ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ!

Ιφιγένεια καρφώνεσαι ! Στο αμέσως προηγούμενο ποστ σου μας λες ότι παρολίγον να παρακολουθούσες και εσύ ένα τέτοιο πρόγραμμα αλλά για τους λόγους που αναφέρεις δεν το έπραξες ! Αν το είχες παρακολουθήσει θα έγραφες αυτή σου την τελευταία πρόταση ; Μ' αρέσει που παρακινείς και τους άλλους επειδή σε πνίγει το δίκιο σου !!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος IFIGENEIA_THESS

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιανουαρίου 22, 2013, 11:23:06 pm »
Θα το εκανα γτ δεν εχω τα χρηματα να παω στο εξωτερικο που τοσο πολυ επιθυμω..θα το εκανα ομως στα πλαισια του μεταπτυχιακου αφου εχω ηδη τελειωσει δημοσιο ελληνικο πανεπιστημιο, σε καμια περιπτωση δε θα πηγαινα σε προπτυχιακο προγραμμα...

Και αλλο να παρακολουθησω ενα μεταπτυχιακο που ειναι αναγνωρισμενο κ αλλο να μας λενε ΨΕΜΜΑΤΑ κ να μην τιμωρουνται...

Αποσυνδεδεμένος thymiaras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιανουαρίου 22, 2013, 11:52:19 pm »
Τι σε κάνει να πιστεύεις (ρωτώ εσένα μιας και το έφερε η συζήτηση, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου) ότι τα μεταπτυχιακά των συγκεκριμένων ιδρυμάτων "αξίζουν" ενώ τα προπτυχιακά όχι ; Γιατί τα μεν είναι θεμιτά και πρέπει να αναγνωρίζονται ενώ τα άλλα όχι; Στην τελική μήπως όλοι μα όλοι μας θεωρούμε σωστό και δίκαιο αυτό που κατά βάθος μας συμφέρει;

Υ.Γ. Αν και προφανώς το προσωπικό μου συμφέρον με κάνει να είμαι κατά των συγκεκριμένων ιδρυμάτων επειδή τυγχάνω πληροφορικός και ως γνωστόν ένα τεράστιο ποσοστό των σπουδαστών των κολεγίων σπουδάζει κάτι παρεμφερές, με αναγκάζετε να κάνω το συνήγορο του διαβόλου ...

Αποσυνδεδεμένος IFIGENEIA_THESS

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιανουαρίου 23, 2013, 12:05:07 am »
Γιατι το πτυχιο ειναι αυτο που οριζει το επαγγελμα σου κ οχι τοσο το μεταπτυχιακο..
Εγω προσωπικα το μεταπτυχιακο το βλεπω απλα σαν μια εξειδικευση ενος ανθρωπου που ηταν ικανος να τελειωσει μια πανεπιστημιακη σχολη ή ενα τει..ξερω ακουγεται ρατσιστικο...αλλα ειναι η αληθεια..

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182792
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 716
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)