0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τελικα αυτο για να δινουμε εξετασεις θεσσαλονικη οσοι ειμαστε απο βορεια ελλαδα το ρωτησατε??
Θεωρώ σχεδόν απαραίτητη την εκπόνηση της πτυχιακής εργασίας, οπότε σε αυτή την φάση είμαι 100% σίγουρος πως θα ακολουθήσω το σχήμα 7+πτυχιακή. Θέλω να πιστεύω πως απλά δεν καταλάβαμε κάτι και θα έχουμε την δυνατότητα να φτιάξουμε το πρόγραμμα σπουδών που θέλουμε, μας καλύπτει και βάσει αυτού επιλέξαμε το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό.
καλησπερα παιδια!Συγγνωμη τι σημαινει προτεραιοτητα στα μαθηματα????Δεν ειναι ανοιχτα-δαιθεσιμα τα μαθηματα του προγραμματος σπουδων για ολο το ακαδημαικο ετος???Δηλαδη αν εγω θελω να δηλωσω τωρα ενα μαθημα μπορει να μου πει οτι κλεισανε οι θεσεις??και αν κλεισανε εγω ποτε θα το παρακολουθηωσω?του χρονου????νομιζα πως θα επιλεγαμε τα μαθηματα οποτε θελαμε και χωρις περιορισμο με προτεραιοτητες κτλ.Ενταξει δεν λεω να ειμαι πρωτο εξαμηνο και να παρω μεθοδολογια ερευνας αλλα πιστευα πως θα ειχαμε ελαστικοτητα στις επιλογες..
κ τα μαθήματα κ το σεμινάριο για αρχή μου φαίνονται πολλα.τα προαπαιτούμενα έτσι κ αλλιώς θα τα παρακολουθήσουμε σε κάποιο απο όλα τα εξάμηνα.όταν λέει για συναντήσεις εννοεί on-line μάθημα live. τώρα για το κόστος δεν το γνωρίζω σε περίπτωση που δεν περάσεις κάποιο