0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα συνάδελφοιΜήπως κάποιος μπορεί να μου δώσει πληροφορίες για το 529 νοητική υστέρηση-αυτισμός (βασικό εγχειρίδιο, απαιτήσεις μαθήματος κ.λ.π)Ευχαριστώ πολύ
Καλημέρα!εχω διαβάσει τις 80 απο τις 150 σελίδες για το θεμα του μεταπτυχιακού ,αλλά τωρα μίλησα με έναν διευθυντή μου στο σχολείο για συστατική επιστολή κ μου ζήτησε να συντάξω μια και να την υπογράψει.Συγνωμη αν φανεί αστεία η ερώτηση,αλά τι να συμπεριλάβω;δεν εχω ξαναδεί συστατική επιστολή διευθυντή σχολείου και δε θελω να γράψω τίποτε βαρυγδουπα.θα μπορούσατε να με βοηθήσετε σχετικά;Ευχαριστω!
Χίλια ευχαριστω για την απάντηση.Παλιοτερα,πέρυσι δηλαδή,απο ο,τι κατάλαβα απο τις σελίδες που διάβασα ,ζητούσαν συστατικές επιστολές ή προτεινόμενα ονόματα ,γι'αυτό μπερδεύτηκα.Εχω επικοινωνήσει με δυο διευθυντές μου,οπότε απλώς θα συμπληρώσω στην αίτηση τα σχετικά πεδία.Σε ευχαριστω πολυ!Εσυ δηλαδή που έγραψες δυο προτεινόμενα ονόματα ,ήσουν καλυμμένη κ δε ζήτησαν εκ των υστέρων κάτι άλλο,σωστά;
melpo ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Επί τη ευκαιρία θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής σχετικά με τις μελέτες περίπτωσης που μου αναφέρεις. που μπορεί να βρει κανείς στοιχεία παιδιών με αυτισμό ή υστέρηση και να του επιτραπεί η χρήση τους; π.χ. τα ΚΕΔΔΥ δίνουν πληροφορίες; το συγκεκριμένο μάθημα απαιτεί πραγματικά στοιχεία ή αρκεί κάποιο υποθετικό σενάριο;Συγνώμη για τον καταιγισμό των ερωτήσεων αλλά μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να κάνεις μια τέτοιου είδους εργασία που απαιτεί προσωπικά δεδομένα. μπορείς να μου δώσεις τα φώτα σου..;Ευχαριστώ εκ των προτέρων Γεωργία