0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας.Επειδή σήμερα μου εγκρίθηκε η αίτηση και δεν έχω ιδέα για τη διαδικασία θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις όποιος ξέρει ας απαντησει.Λοιπόν, βήμα πρώτο πληρώνω 400 και ΕΕρώτημα πρώτο περίπου σε πόσο καιρό μου στέλνουν κωδικούςΕρώτημα δεύτερο πως δηλώνω μαθήματα;Ερώτημα τρίτο πληρώνω για κάθε μάθημα που επιλέγω ή πληρώνω ένα ποσό σε κάθε τετράμηνο ανεξαρτήτως μαθημάτων;Ερώτημα τέταρτο για αρχή μπορώ να επιλέξω μόνο ένα μάθημα και ένα σεμινάριο ή χρείαζεται περισσότερα;Ευχαριστώ πολύ.Αυτές τις τηλεδιασκέψεις είναι υποχρεωτικό να τις παρακολουθούμε;Κάθε πότε γίνονται;Οι εξετάσεις κάθε πότε γίνονται στην Αθήνα και σε ποιο τόπο;« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 06, 2015, 11:27:36 μμ από iex »
Ευχαριστώ πολύ. Άρα μπορώ να πάρω ένα μάθημα αλλά βγαίνει λίγο πιο ακριβά αν λογαριάζω καλά. Μπορει να επιλεξει κανείς 2 μαθήματα και όχι σεμινάριο; Μπορεί το ενα μάθημα να είναι από την α ομάδα και το άλλο από τη β ομάδα; preregistration να υποθέσω γίνεται αφού έχεις δώσει τα 400 Ε.
προφανώς πρέπει να πληρώσεις την προκαταβολή για να μπορείς να δηλώσεις μαθήματα