0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για όποιον ενδιαφέρεται να στείλει email εγώ έστειλα και στα δύο: vk@iep.edu.gr και kourbetis1@gmail.com
Συνάδελφοι να στείλουμε όλοι mail, να πιέσουμε όσο μπορούμε,αφού πρέπει να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα. Προσωπικά τελειώνω αυτό τον μήνα και προσεύχομαι κάθε μέρα να πάνε όλα καλά μετά από όσα έχω περάσει στο συγκεκριμένο ΜΤΠ. Από τη στιγμή που το ξεκίνησα ζω στην ανασφάλεια αν τελικά θα αναγνωριστεί. Είναι η τρίτη φορά που χάνω τον ύπνο μου. Τα λεφτά δεν ξέρω κι εγώ πως τα βρήκα για να το κάνω, έχω περάσει όλες μου τις διακοπές, τα βράδια,και τα ΣΚ διαβάζοντας, δεν πήγα σε γιορτή των παιδιών μου για να προλάβω να στείλω εργασία. Επιπλέον δεν έκανα ΜΤΠ της Βουλγαρίας ή της Ιτλίας γιατί ήθελα να είναι καθαρό και αξιόπιστο ότι κάνω. Στην Ελλάδα δε, δεν κληρώθηκα επί δέκα χρόνια στο ΕΑΠ και στα υπόλοιπα ήθελε μέσον για να μπω. Τα λέω όλα αυτά από αγανάκτηση και θα τα γράψω και στον Κουρμπέτη που παίζει με τις ζωές μας. Καλόν αγώνα. Όλοι μαζί πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.
Καλησπέρα. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος μια απορία που έχω; Αν τελικά το πανεπιστημιο αλλάξει το πρόγραμμα λογικά έχουν έτοιμη την πρόταση του καλοκαιριού. Εκεί είχαν αναφέρει ότι για να καλύψει το πρόγραμμα τα μαθήματα στην ειδική αγωγή θα γινόταν εισαγωγή του μαθήματος Μέτρηση και Αξιολόγση στην Ειδική Εκπαίδευση και θα παρέχονταν δωρεάν για τους φοιτητές που είχαν παρακολουθήσει το 610 Μέτρηση και Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση.Κατάλαβε κανείς αν αυτό το μάθημα θα αντικαθιστούσε το 610 όπως έχει τώρα ή αν θα ήταν επιπρόσθετο μάθημα;;Είμαι στο δευτερο τετράμηνο και θέλω να το πάρω. Μήπως θα ήταν καλύτερα να περιμένω και να πάρω κάποιο άλλο στη θέση του; Αν όντως το αντικαθιστά (δική μου υπόθεση) μη το πάρω άδικα δυο φορές....
Το 610 στο δείχνει ανοιχτό;