0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.esos.gr/arthra/41844/ypoyrgeio-ypo-meleti-i-apofasi-toy-iep-gia-ta-kritiria-synafeias-ton-metaptyhiakon-kai
Γεια σας συνάδελφοι!Είναι η πρωτη φορά που γράφω οπότε συγχωρέστε την απειρία μου!Έχω δώσει την προκαταβολή για το μεταπτυχιακό αλλά εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας νοσηλευτηκα σε νοσοκομείο και δεν έχω ιδέα ουτε ποια μαθήματα να δηλώσω, ουτε για τη διαδικασία.Έχετε να μου προτείνετε κάποια μαθήματα που οι απαιτησεις τους να είναι αντιμετωπίσιμες γιατί εχω 2 μωρά?Νομίζω οτι είναι τρέλα που το αποφάσισα αλλά....Έχω πελαγώσει και αγχωθεί πολύ!Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια!!Σας ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων!!!!!!
Μισό λεπτό , τι ώρα μίλησες με τον ΔΟΑΤΑΠ ? γιατί εγώ πήρα και στις 10 και στις 12 πολλές φορές και δεν το σήκωναν .Ειμαι και λίγο καχύποπτος, ειδικά όταν διακυβευεται το μέλλον μου !!!
Maria , όπως λέει και ο Σωκράτης πρέπει να δεις ποια έχουν μείνει και αναγκαστικά επιλέγεις 2 από αυτά...τώρα νομίζω ότι το 610 και το σεμινάριο 1 είναι αυτά που σχετικά έχουν τις λιγότερες υποχρεώσεις[/quote Καλημέρα Και εγώ τώρα έβαλα το id αλλά είναι στα αγγλικά γραμμένα.έτσι θα είναι ή πάω σε κάποια επιλογή;Επίσης πόσα μαθήματα μπορώ να επιλέξω και αν θέλω παραπάνω από 2 ποια;Κάτι ακόμα αν επιλέξω τώρα 3 πχ μαθήματα μετά μπορώ σε άλλο τετράμηνο να επιλέξω παραπάνω πχ 5 αν θέλω να τελειώσω στον ελάχιστο χρόνο;
Παράθεση από: taniademe στις Φεβρουάριος 19, 2016, 09:55:16 πμMaria , όπως λέει και ο Σωκράτης πρέπει να δεις ποια έχουν μείνει και αναγκαστικά επιλέγεις 2 από αυτά...τώρα νομίζω ότι το 610 και το σεμινάριο 1 είναι αυτά που σχετικά έχουν τις λιγότερες υποχρεώσεις[/quote Καλημέρα Και εγώ τώρα έβαλα το id αλλά είναι στα αγγλικά γραμμένα.έτσι θα είναι ή πάω σε κάποια επιλογή;Επίσης πόσα μαθήματα μπορώ να επιλέξω και αν θέλω παραπάνω από 2 ποια;Κάτι ακόμα αν επιλέξω τώρα 3 πχ μαθήματα μετά μπορώ σε άλλο τετράμηνο να επιλέξω παραπάνω πχ 5 αν θέλω να τελειώσω στον ελάχιστο χρόνο;θα πρέπει να δεις τον οδηγό σπουδών και να καθήσεις να κάνεις ένα πλάνοδεν μπορείς να πάρεις 9 μαθήματα και 3 σεμινάρια σε ένα 6μηνο. για να τελειώσεις... το μέγιστο είναι 3μαθήματα +1 σεμινάριο, plus κάτι λιγότερο το καλοκαιρινό