0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΑΤΑΠ Ακούγεται ότι οι αιτήσεις αναπληρωτών θα γίνουν νωρίς φέτος. Επίσης στον ΔΟΑΤΑΠ αργούν οι αναγνωρίσεις καθώς ο φόρτος εργασίας είναι μεγάλος επειδή έχουν κατατεθεί πολλά μεταπτυχιακά για αναγνώριση. Μία ομάδα μεταπτυχιακών είχε ασκήσει πίεση με διάφορους τρόπους ώστε αναγνωριστούν έγκαιρα τα μεταπτυχιακά τους πέρσι. Το forum τους είναι το http://www.pde.gr/index.php?topic=32076.0 Μέσα αναφέρει και τηλέφωνα επικοινωνίας με τους υπεύθυνους του ΔΟΑΤΑΠ και για μια αίτηση επίσπευσης αν η αναγνώριση αργεί σημαντικά.Επίσης μπορούμε να μιλήσουμε και με τον Συνήγορο του πολίτη αν η αναγνώριση αργεί σημαντικά.
πολύ καλά κάνεις και μας ενημερώνεις αλλά το πανεπιστήμιο (θα τολμήσω να το γράψω) μας έχεις γραμμένους στα Α@#%$#%@ και ακόμη περιμένουμε εδώ και ένα μήνα plus τα πτυχία... Να δείτε που θα μείνουμε με το πτυχίο στον κο...ρφο γιατί δεν θα προλάβουμε να πάρουμε αναγνώριση... ο ΔΟΑΤΑΠ ΘΕΛΕΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝΕΣ...
επίσης πιέστε το πανεπιστήμιο να στείλει ΑΜΕΣΑ τα πτυχία στον ΔΟΑΤΑΠ... αν δεν απαντούν οι σύμβουλοι τότε γράμμα στον Αγγελίδη τον κοσμήτορα που έδειξε πόσο "καίγεται¨για το μέλλον του μεταπτυχιακού!!!
Καλησπέρα παιδιά! Μία ερώτηση για το 521 Μορφές εκπαιδευτικών αναγκών στην εργασία 1. Στις 6 σελίδες πιάνεται και η εισαγωγή??
Σωκράτη έστειλες μήνυμα στον Αγγελίδη; Άμα είναι να στείλουμε ομαδικά, διότι σήμερα που μίλησα με το πανεπιστήμιο μου είπαν τέλη Μαάρτη θα στείλουν στο Δοαταπ και σε εμας τα χαρτια.
Α καλα...το τελη μαρτη θα γινει αρχες απριλη κτλ...παιδια παρτε τηλεφωνα να πιεσουμε. κ γω θα παρω. εχει ποσο καιρο που τελειωσε η εξεταστικη!!!!
Καλησπέρα! Πιστεύω ότι πιάνεται και η εισαγωγή. Και εγώ για την έκταση της συγκεκριμένης εργασίας ήθελα να ρωτήσω. Σου βγήκε πολύ παραπάνω; Εμένα λίγο περισσότερο από 7 σελίδες και αναρωτιέμαι μήπως είναι αυστηροί με την έκταση και πρέπει να κόψω και άλλα. Ποιον έχεις διδάσκοντα; Είχε πει στην τηλεδιάσκεψηκάτι για την έκταση; Πρέπει να τηρηθεί αυστηρά το όριο των 6 σελίδων;
Εάν αρχίσεις να γράφεις θα δεις οτι είναι λίγες!