0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα,Χθες έδινα και εγώ το 529 Νοητική Υστέρηση - Αυτισμό. Το θεματα πολυ ψαγμένα και θέλουν μια σχετική εμπειρία για να απαντηθούν. Εγω προσωπικά δεν είχα κάποια επαφή με Ειδική Αγωγη και δυσκολεύτηκα. Είχα σκοπό να πάρω την δυσλεξία με Στασινός αλλά εχω αρχίσει να το σκέφτομαι. Ειναι πολυ κρίσεως οι ερωτήσεις του Στασινού. Εχει κάποιος κάποια σχετική εμπειρία απο δυσλεξία;
Παιδιά Καλησπέρα! Για όσους έχουν το Σεμινάριο 2, έχετε πάρει βαθμό?
Εγώ όχι με Χαραλάμπους.
Καλή η Χαραλάμπους Demy4;Την έχω στο θερινό εξάμηνο.Καλά αποτελέσματα να έχεις!
Παράθεση από: anpanago στις Μάιος 22, 2016, 12:04:25 μμΚαλημέρα,Χθες έδινα και εγώ το 529 Νοητική Υστέρηση - Αυτισμό. Το θεματα πολυ ψαγμένα και θέλουν μια σχετική εμπειρία για να απαντηθούν. Εγω προσωπικά δεν είχα κάποια επαφή με Ειδική Αγωγη και δυσκολεύτηκα. Είχα σκοπό να πάρω την δυσλεξία με Στασινός αλλά εχω αρχίσει να το σκέφτομαι. Ειναι πολυ κρίσεως οι ερωτήσεις του Στασινού. Εχει κάποιος κάποια σχετική εμπειρία απο δυσλεξία;Είχα το 529 στο προηγούμενο τετράμηνο και μου φάνηκαν δύσκολα τα θέματα.Σε αντίθεση με το 529 στο 624 τα θέματα ήταν πολύ πιο εύκολα. Κάποια ήταν από τις εβδομαδιαίες δραστηριότητες και το βιβλίο. Η Δουκανάρη είναι πολύ καλή στο 624. Πολύ οργανωμένη στις τηλεδιασκέψεις και στις παρουσιάσεις και στην εργασία αναλύει πολύ λεπτομερώς το θέμα και σου λέει τις ενότητες και τα κριτήρια βαθμολόγησης. Τη συνιστώ.