0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δήμητρα ευχαριστώ!Σου έχω απαντήσει νομίζω.. πππππφφ είμαι καινούργια εδώ και ακόμα δε ξέρω να το χρησιμοποιώ! Σου έλεγα πως δίνω και τα 4 μαθήματα αλλά είναι η πρώτη μου εξεταστική και είμαι έξω από τα νερά μου. Θα κρατήσω τη συμβουλή σου για το 521!! Να είσαι καλά και πάλι!
Πώς γίνεται να δίνεις 4 μαθήματα μαζί σε μία εξεταστική? Αφού μέχρι 3 μπορούμε να δηλώσουμε..
Γεια σας ! θέλω να πάρω ένα μαθημα για το θερινό εξάμηνο ποιο θα προτείνατε από τα εξής : 552, 529, 623, ??
καλησπέρα παιδιά,Κι εγώ θα ήθελα να μάθω για τα μαθήματα 501 και 504 για θερινό εξάμηνο. Ποιο προτείνετε ως πιο βατό;Σας ευχαριστώ!
Θα σε συμβούλευα να πάρεις ένα από τα δύσκολα υποχρεωτικά για καλοκαίρι (621 ή 523). Από αυτά που αναφέρεις το 529 έχει μικρή ύλη και είναι συνέχεια του 521.. Θεωρείται εύκολο μάθημα.. Το 623 θα το δώσω σε λίγες μέρες οπότε δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη.. έχει αρκετά μεγάλη ύλη αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο μάθημα.. για το 552 δεν γνωρίζω
το 621 το έδωσα το Σάββατο που μας πέρασε, οπότε από τα υποχρεωτικά μου μένει το 523. Το 623 είναι απαιτητικό κατα τη διάρκεια του εξαμήνου;;; σε σχέση με το 523;;; θέλω να πάρω ένα απαιτητικό για καλοκαίρι επειδή θα έχω άπειρο ελευθερο χρόνο.
Το 523 να πάρεις!! Είναι με ΚΛΕΙΣΤΕΣ σημειώσεις και η ύλη μεγάλη οπότε χρειάζεται διάβασμα!!! Επίσης η εργασία του 523 είναι απαιτητική και θέλει ψάξιμο.. Το 623 είναι με ανοιχτές σημειώσεις και έχεις και επιλογή στην εργασία... Το 523 είναι πολύ πιο δύσκολο.. εαν βέβαια ασχοληθείς λίγο και διαβάσεις το περνάς και με άριστα..
Καλησπέρα παιδιά,Θα ήθελα και εγώ τη γνώμη σας για μάθημα θερινού εξαμήνου. Από τα 512 και 526 ποιο προτείνετε ως το πιο βατό;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.