0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
επειδή ετοιμαζομαι να γραφτώ για το Σεπτέβρη του 2014 αυτό για τη μη αναγνώριση ισχύει?{πείτε βρε παιδιά να μην πληρώνουμε και δεν μας περισσεύουν με 2 παιδιά)!!!
mmihaloudi καλή αρχή. κάπου το Σεπτέμβρη φαντάζομαι θα πάρεις κωδικούς πρόσβασης για την πλατφόρμα. Θα λάβεις ειδοποίηση από το Πανεπιστήμιο στο mail σου ότι μπορείς να κάνεις προεγγραφή σε μαθήματα. Αν χρειαστείς βοήθεια για επιλογή μαθημάτων μη διστάσεις να την ζητήσεις. Διάβασα ότι έχεις παιδιά και δουλειά. Σε συμπονώ. Εμείς έχουμε τέσσερα μικρά και κάνουμε και οι δύο ταυτόχρονα. Μπορείς να φανταστείς τι γίνεται στο σπίτι μας ακόμη και τώρα που είναι καλοκαίρι. Εγώ διανύω το 3ο τετράμηνο. Θα ήθελα να ελπίζω ότι τον Ιανουάριο μπορεί να τελειώσω. ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 572. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ
elks σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Επειδή έχουμε ήδη τελειώσει την 8η εβδομάδα αναρωτιέμαι αν θα μάθουμε να κατασκευάζουμε εργαλεία μέτρησης ή θα είναι κάτι το οποίο θα μας ζητηθεί πρώτη φορά να κάνουμε στις εξετάσεις. Τέλος πάντων προς το παρόν έχουμε να ξεκινήσουμε την εργασία που σημαίνει αρκετή δουλειά πριν φτάσουμε στο σημείο να αγχωθούμε για τις εξετάσεις. Αλήθεια εσύ τι κάνεις έχεις τελειώσει; Κοντεύεις; Μήπως μπορείς να μας δώσεις καμιά ιδέα για μαθήματα επιλογής; Προς το παρόν έχουμε πάρει το 671 "Εκπαιδευτική Πολιτική". Η καθηγήτρια είναι πολύ καλή αλλά το μάθημα είναι δυσνόητο. Απαιτεί μάλλον κοινωνιολογικό υπόβαθρο το οποίο εμείς δεν διαθέτουμε. Αν έχεις κάποια ιδέα για κανένα σχετικά εύκολο μάθημα σε παρακαλώ ενημέρωσε μας γιατί έχουμε ήδη κουραστεί αρκετά και δεν ξέρω πώς θα τα βγάλουμε πέρα ως το τέλος. Με την προϋπόθεση ότι θα καταφέρουμε να περάσουμε τα μαθήματα του θερινού τετραμήνου θα πρέπει να πάρουμε μόνο δύο μαθήματα επιλογής για να τελειώσουμε.Αλήθεια αν έχεις τελειώσει, τι γίνεται με την αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ; Ξέρεις εσύ ή κάποιος γνωστός σου;Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση ekat2210
Τα δυο μαθήματα επιλογής που επέλεξα εγώ και μου φάνηκαν εύκολα(αυτό βέβαια είναι σχετικό για τον καθένα) ήταν το 574 και 576. Σχετικά με την αναγνώριση, υπάρχει ήδη αντίστοιχο τόπικ που μπορεί να σε βοηθήσει http://www.pde.gr/index.php?topic=30073.0. Καλή συνέχεια!
Έχω τελειώσει και έχω πάρει και την αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ. Τα εργαλεία μέτρησης τα φτιάχνουμε μόνοι μας. Εμείς έπρεπε να αξιολογήσουμε μια διδασκαλία ως προς την χρήση του εποικοδομητικού μοντέλου, μας έδινε όλα τα χαρακτηριστικά του εποικοδομητισμού και βάσει αυτών επιλέγαμε τα δέκα κριτήρια και αν θέλαμε βάζαμε και υποκριτήρια. Εγώ επέλεξα να κατασκευάσω εργαλείο της μορφής της διαβαθμισμένης κλίμακας του Danielson. Γενικά, δεν ήταν κάτι δύσκολο.Αναφορικά με τα μαθήματα επιλογής, πήρα τα 576, 575, 579 και όλα πήγαν καλά. Πιο εύκολο τότε ήταν το 576. Τα άλλα είχαν τεράστια ύλη. Καλή επιτυχία και κοίταξε να ξεκουραστείς και λίγο μέσα στο καλοκαιρί...
μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε να επιλέξω ένα από τα παρακάτω μαθήματα του α' κύκλου?πάω για δεύτερο εξάμηνο. 511,512,610 ή 612?και ένα από β' κύκλο. ανάμεσα από 500,501 και 504.