0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα,φάνηκαν και σε άλλον τα θέματα του 572 μη αναμενόμενα; Ρωτώ γιατί εκνευρίστηκα αρκετά. Θυμώνω πολύ όταν μου πετάνε το διάβασμα στα σκουπίδια και με τσουβαλιάζουν ενώ έχω χάσει ένα ολόκληρο καλοκαίρι διαβάζοντας. Αν κρίνω πάντως από τις απορίες των συναδέλφων στην αίθουσα τότε μάλλον δεν είμαι εγώ τρελή. Όσο για τις διευκρινίσεις που έδωσε ο καθηγητής δε μπορώ να πω κάτι. Μας είπε ότι τα έχουμε κάνει όλα σε δραστηριότητες. Αλήθεια υπάρχει κάποιος που είχε κατασκευάσει εργαλείο ή είχε ασχοληθεί με τις θεωρίες διοίκησης; Απλώς αναρωτιέμαι...
Σε εμας που τώρα παίρνουμε το 572 δώσε μας μια ιδέα για τα θέματα που έπεσαν. Αληθεύει ότι είναι λίγο περίεργος ο καθηγητής;
Μήπως κάποιος συνάδελφος έχει περάσει το 576 με τον Κοϊζή; Είναι καλός; Ρωτώ γιατί δεν έχει δώσει καθόλου σημεία ζωής και ανησυχούμε. Τι ακριβώς περιμένει από εμάς; Άγνωστο...
Το πέρασα στο θερινό εξάμηνο. Ο Κοϊζής ήταν πολύ καλός και συνεργάσιμος. Το μόνο κακό ήταν πως στις εξετάσεις έβαλε πολλά θέματα ανάπτυξης (συνολικά 8 ερωτήματα και υποερωτήματα), όμως ήταν επιεικής στη βαθμολόγηση των γραπτών.
Σ'ευχαριστώ πολύ marily. Μήπως μπορείς να μου πεις και πώς βαθμολογεί τις εργασίες; Είναι πολύ απαιτητικός;
Marily, θυμάσαι περίπου τα θέματα ων εξετάσεων;Κάποια από τα θέματα των εξετάσεων που θυμάμαι είναι: το νόημα της διαγνωστικής αξιολόγησης, η λογική του ανανεωμένου σχολείου σε σχέση με την αυτοαξιολόγηση, αντίρροπες δυνάμεις, σχολική μανθάνουσα κοινότητα, γράφημα gantt, καλές πρακτικές αυτοαξιολόγησης. Στα περισσότερα θέματα ζητούσε και παραδείγματα.Μήπως ξέρει κανείς θέματα που βάζει ο Μάγος στο 504;
Μπορεί κάποιος-α να μας πει γαι το 671 και το 575 αν τα θέματα ήταν βατά και πως βαθμολόγησαν αντίστοιχα οι καθηγήτριες?Γιατί προσωπικά το 671 εκπαιδευτική πολιτική μου φαινέται βουνο!Ευχαριστώ εκ των προτέρων