0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας συνάδελφοι.........Να ρωτήσω κάτι πόσο είναι η ωριαία αντιμισθία για ωρομίσθιους?Με έχουν καλέσει για 2 ώρες να πάω σε ένα ΓΕΛ το οποίο βρίσκεται 65 χλμ μακριά από το σπίτι μου...Συμφέρει να πάω?Θα μετρήσει κάπου η προυπηρεσία ή τζάμπα θα κάνω τα έξοδα?Πρόβλημα οικονομικό δεν έχω για τα έξοδα μετακίνησης......Ποια είναι η γνώμη σας?Ευχαριστώ
Σήμερα πήγα στον ΟΑΕΔ , για να ρωτήσω σχετικά για το θέμα που συζητούσαμε τις προηγούμενες μέρες, δηλαδή αν ακυρώνεται η κάρτα ανεργίας με την ωρομισθία.Ο υπάλληλος του ΟΑΕΔ είπε, ότι από την πρώτη μέρα που ξεκινάει η απασχόληση στο σχολείο, φαίνονται τα ένσημα στο σύστημα, και η κάρτα ανεργίας ακυρώνεται απευθείας. ΜΟΝΟ στην περίπτωση που κάποιος παίρνει επίδομα ανεργίας, τότε πρέπει ο ωρομίσθιος να ενημερώσει ότι δεν απασχολείται πάνω από 12 ημερομίσθια τον μήνα, και γίνεται η μείωση του επιδόματος.Την ίδια πληροφορία μου δώσανε και από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας , επειδή κάποιοι συνάδελφοι είχαν την ίδια απορία.Αν κάποιος συνάδελφος έχει κάποια άλλη πληροφόρηση, παρακαλώ ενημερώστε!
tamy και εγώ την Παρασκευή πήρα στις διάφορες δ/νσεις στην Αττική και είπαν δεν έχουν ενημέρωση ακόμα για ωρομισθίους και δεν έχουν αρχίσει να καλούν καμία ειδικότητα σε Αττική. Πώς γίνεταια αυτό ενώ στις επαρχίες καλουν ήδη? και μάλιστα στον δικό μου κλάδο ξεκίσαν να καλούν σε νησί από την Τρίτη και Αττική είμαι θέση 1??
τις περισσότερες φορές οι υπερωρίες "φορτώνονται" στους Εκπαιδευτικούς χωρίς καν να το θέλουν. Οι εντολές έρχονται Από Μαρούσι μεριά...
Το αποτέλεσμα είναι οι μαθητές να μην έχουν βαθμούς σε όλα τα μαθήματα να υπάρχει μέχρι και πρόβλημα για την επάρκεια του πτυχίου τους, να περιφέρονται στο προάυλιο και όλοι να περιμένουμε να καλυψουν τις ώρες .Είναι η πρώτη φορά στα 5 χρόνια που παίρνω υπερωρίες και δεν το κάνω με την καρδιά μου.Αλλα πιστευω οτι κάνω καλό.