0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ μεγαλός αριθμός φοιτητών!1.000 φοιτητές μόνον στα 2 πρώτα τετράμηνα? :oΕχει και τωρα τον Ιουνιο τετράμηνο!Και αν υπολογίσει κανείς και τους αποφοίτους των ελληνικών αει ειδικής αγωγής ή εκπαίδευσης, καθώς επίσης και τους αποφοιτους των πανεπιστημιών του εξωτερικού μιλάμε για εξωφρενικά μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών με μαστερ στην ειδικη αγωγή ή την εκπαίδευση..Μου φαίνεται θα ξεκινησει το εμποριο των διδακτορικών στο προσεχές διάστημα...
Παιδιά ας σταματήσουν πια οι υπερβολές περι 1000 ατόμων στο μεταπτυχιακό ειδικής. Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. 1000 άτομα μπορεί να είναι για όλα. Εκπαιδευτική ηγεσία, MBA και άλλα που κάνει το πανεπιστήμιο. Εγώ στα μαθήματα που έχω επιλέξει είμαστε γύρω στα 25 άτομα μέσο όρο στο καθένα και τα έχω κοινά με αρκετούς. Αν ήταν 1000 άτομα θα ήμασταν 150 σε κάθε μάθημα και παραπάνω. Κ πολύ καλά κάνει το μεταπτυχιακό και είναι απαιτητικό. Προσωπικά έχω αποκομίσει πολύ ενδιαφέρουσες και χρήσιμες γνώσεις και ας δυσκολεύομαι με τις εργασίες. Άλλωστε ποιο μεταπτυχιακό δεν είναι απαιτητικό???
Η βιομηχανια διδακτορικων μαλλον θα πρεπει να αρχισει να ζεσταινει μηχανες! Τα μεταπτυχιακα οδευουν προς το φιασκο των σεμιναριων. Τα εκανε ολος ο κοσμος αλλα κι εκει μονο οι πρωτοι δουλεψαν....