0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχω χάσει την μπάλα βρε demetroula.Δεν έχω σκοπό να ξενιτευτώ για το τίποτα.Αλλά δεν περίμενα κι αυτό το χάλι.Ελεγα ότι ίσως κάτι γίνει με τα ΕΣΠΑ,το αναμορφωμένο πρόγραμμα και δουλεύαμε και'μεις κοντά στο 1000 που μείναμε απέξω φέτος.Αλλά...
Να κανω και μια ερωτηση? Αν ενα νηπιαγωγειο εχει ενα ολοημερο τμημα, δηλαδη δυο μονιμους νηπιαγωγους,θεωρειται μονοθεσιο η διθεσιο?
Κ γω τα χω χαμένα με την ανατ Αττική. Κλεισαν πολλά. Πολλά λειτουργούσαν δεν ήταν σε αναστολη. Μεγάλη μείωση θέσεων.
Παράθεση από: xriskids στις Ιουνίου 14, 2013, 10:58:29 amΚ γω τα χω χαμένα με την ανατ Αττική. Κλεισαν πολλά. Πολλά λειτουργούσαν δεν ήταν σε αναστολη. Μεγάλη μείωση θέσεων.Και δηλαδή αυτά που έκλεισαν δεν είχαν αρκετά παιδιά και γι'αυτό τα έκλεισαν;Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι σ'αυτές τις περιοχές που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζεται αύξηση πληθυσμού,δεν υπάρχουν νήπια να επανδρώσουν τα σχολεία.Έχω δουλέψει 2 χρονιές στην Ανατ.Αττική και πάντα(ακόμα και σε μέρη που δεν το περίμενα) είχαμε 25άρια τμήματα.Τώρα δηλαδή που θα πηγαίνουν;Σε όμοραΞέρω πως την περσινή σχόλικη χρόνια αυτά λειτουργούσαν. Στο κιτσι στο πορτο ραφτη στο Λαύριο. Κ γω τις ίδιες απορίες έχω. Να πάω στην πρωτοβάθμια στην λαυριου να μάθουμε; Είναι πολλές οι θέσεις. Καμία τύχη για ανατολ Αττική ξανά
Να δουμε λιγο με ηρεμια την και ψυχραιμια Ανατ. Αττική...Καταργηθηκαν:19 σχολικες μοναδες - 36 Οργανικες θεσειςΓια να δουμε την πραγματικη μειωση σε εκπαιδευτικο δυναμικο (μονιμοι και αναπληρωτες) πρεπει να γνωριζουμε ποσες απο αυτες τις σχολικες μοναδες ηταν σε λειτουργια και απο αυτες ποσα νηπιαγωγεια ειχαν και ολοημερα.Παντως, χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, 5ο Λαυριου & 5ο Καλυβιων δεν λειτουργουσαν περυσι.
Όποιος μπορεί να με βοηθήσει με το τι σημαίνει πρακτικά για τους αναπληρωτές το έλλειμμα ( - 492) στις οργανικές θέσεις που σας παραθέτω.http://www.pde.gr/index.php?page=6340
εγώ καταλαβαίνω πως σημαίνει οτι 492 οργανικές θέσεις είναι άδειες.συν τα λειτουργικά κενα που προκύπτουν οποτε θα υπαρχουν θέσεις για αναπλήρωση ανα την Ελλάδα.