0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχω παθει σοκ ας μου διαψευσει καποιος την πληροφορια!πηρα στην πρωτοβαθμια να ρωτησω ποτε υπολογιζουν να βγει η εγκυκλιος και μου ειπαν οτι τα νεα ειναι πολυ ασχημα,οτι φημολογειται οτι δεν θα βγει καθολου,και εκλεισα το τηλ με την ευχη οτι μακαρι να βγει τελικα το ελπιζουν ολοι!τι????υπαρχει τετοια πιθανοτητα?
Παράθεση από: voulfot στις Αυγούστου 02, 2013, 10:54:59 amεχω παθει σοκ ας μου διαψευσει καποιος την πληροφορια!πηρα στην πρωτοβαθμια να ρωτησω ποτε υπολογιζουν να βγει η εγκυκλιος και μου ειπαν οτι τα νεα ειναι πολυ ασχημα,οτι φημολογειται οτι δεν θα βγει καθολου,και εκλεισα το τηλ με την ευχη οτι μακαρι να βγει τελικα το ελπιζουν ολοι!τι????υπαρχει τετοια πιθανοτητα?Σε ποια πρωτοβάθμια πήρες, το θεωρώ ανεπίτρεπτο να μας τρομοκρατούν με ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι κι αυτούς! Δεν μας φτάνουν οι "του υπουργείου" θα έχουμε και της κάθε πρωτοβάθμιας το μακρύ και το κοντό τωρα!!!
μηπως εξηγουνται ετσι τα πραγματα;;;http://paideia-ergasia.gr/news/latest-news/3592-proslipseis-anergon-se-sxoleia